Zdravím pánové, rád bych se vás zeptal na radu ohledně cd/dvd changeru do E90tky.
Je tam BMW profesional radio.
Kde sehnat nějaký CD/DVD (pokud existuje i DVD) changer? Zajímá mě, jestli to poté umí třeba i formát mp3?!
Díky za radu
E90 cd/dvd changer
-
Selix
- Klubové ID: 2474
Mam radio business, changer cte i DVD. Pokud ti radio prehrava mp3 pujde to asi i z changeru. Dost vypalovanych cd/dvd mne ale necte, primo v radiu je to o neco lepsi.
Jako lepsi napad mne pripada ctecka sd karet a usb disku, ktera se da napojit misto changeru. Nekde se to tady resilo, myslim ve foru o 5er. nabizeli me to i s montazi za 3.500, ale treba to jde jinde i levneji, dal jsem se tim nezabyval
Jako lepsi napad mne pripada ctecka sd karet a usb disku, ktera se da napojit misto changeru. Nekde se to tady resilo, myslim ve foru o 5er. nabizeli me to i s montazi za 3.500, ale treba to jde jinde i levneji, dal jsem se tim nezabyval
-
mike-ee
- Klubové ID: 2481
určitě ti to rádi dodělají v každém servisu BMW a pokud bys chtěl ušetřit za práci můžeš se tam aspon poptat kolik že stojí samotný changer.
Z osobní zkušenosti bych už to do auta nechtěl, nebo nepotřeboval, raději USB hub ale chápu že každý máme to své
Jinak sem viděl něco i na e-bay takže to chce trošku hledat 
Z osobní zkušenosti bych už to do auta nechtěl, nebo nepotřeboval, raději USB hub ale chápu že každý máme to své