Ahoj, zajímalo by mě, o kolik bych mohl snížit podvozek s 17 palcovými koly 225/45, aby neškrtaly o podběhy a aby to nebylo zase moc přehnaný. Bylo by reální 60mm předek i zadek?
Měl jsem 60 vepředu, 40 vzadu a bylo to tvrdý jak kráva. Vypadalo to parádně, ale praktičnost prd prd nula, aspoň teda tam, kde všude jsem jezdil.
Gumy jsem měl taky 225/45 17". V zatáčkách to ale sedělo jak přibitý
no máš to dost nízký,já to mám asi v zadu jak ty to máš v předu ještě,a je to strašně nízký když naložím plný auto lidi tak dřu bud tebou bych to nechal ...
Nevím, zda už jsi to nedělal, ale nejdřív vyměň tlumiče, vzadu jsou pružiny dost často popraskaný, tak je taky vyměň a budeš se divit, jak to najednou drží... Snížení je hezká věc, ale E36 už je takhle nízká a oproti jinejm autům, celkem tvrdá...
Tompo píše:E36 už je takhle nízká a oproti jinejm autům, celkem tvrdá...
To ale mluvíš o m-technic podvozku ne? Obyč je poměrně dost vysokej a tvrdej mi rozhodně taky nepřijde... Já rozhodně cítím potřebu to snížit a abych se vyvaroval nepříjemnostem beru štělovák, tak si to člověk nastaví do polohy jak mu to vyhovuje a je klid.
Sériovej podvozek mi přijde měkkej dost. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že je i dost pohodlnej. Na svojí současný E46ce coupe mám M-technic podvozek a ten mi přijde takový rozumný kompromis.