Nevíte někdo, jestli na E36 pasujou volanty z E46? Mám rok 1996, M52, 323i a koupil jsem to s tuningovym volantem a nábou a chci tam zpět origo s bagem a nejraději z E46 - ten sportovní s tim spodním rozdvojeným cípem... Půjde jen čistá záměna? ( uchycení, airbag, troubení) na multifunkci kašlu a to troubení by taky nevadilo, kdyby nešlo - mám ho udělané jinak. Hlavně uchycení a bag...
Díky za rady..
A rovnou sem vrazim poptávku : kdyby někdo měl na prodej volant E46 Mpaket, nebo výše uvedený, anebo m volant z E36, tak mi dejte vědět na Sz, popř. foto na mail hans.repka@seznam.cz .
Aha, tak se ta pos... fotka prostě nezobrazí... jinak na Sautu je E36 M3, focená v garáži a má rozsvícený xenony a mezi dalšíma fotkama má v interiéru E46 volant... Tak na to kdyžtak mrkněte...
děkuji za to foto... Tak nevím no, snad tam půjde.. Nejdřív ho ale vlastně musim nějak ukořistit... Tak kdyby někdo měl volant, takový jako jsem psal v 1. příspěvku, tak mi prosím dejte vědět. Samozřejmě za nějakou přijatelnou lidskou cenu Nejsem dědicem hotelového impéria...
Samozřejmě případný rady k montáži atd, sem s nima