Ve vyhledávání jsem nic nenašel, zajíma mě, do kterých E36 se dávali zrcátka s výhřevem, už jsou studená rána a ze sedmy jsem na to byl zvyklý a i předchozí E36 to měla... 325TDS 1996... Díky
myslim ze se tu o tom vedla debata a ze skoncila tim ze vyhrev byl standart, stejne jako elektricke ovladaní.... zkus pojistku, ale jestli jde ovladani, tak bude pojistka ok....
výhřev rozhodně standart neni mam E36 coupe 325i rok 1993/5 (tam bylo v zakladu spousta věcí co obyč E36 nemělo) a vyhřejvany zrcadla nemam nevedou tam na to ani dráty nic
ani ve vypisu vybavy z bmw to napsany priplatkovou vybavu nemam..... hadat se ovsem nebudu, jen ze sem to tu kdysi cetl a zaver vyznel ze to bylo standart.
calif píše: ani ve vypisu vybavy z bmw to napsany priplatkovou vybavu nemam..... hadat se ovsem nebudu, jen ze sem to tu kdysi cetl a zaver vyznel ze to bylo standart.
Tady na tom foru vyznělo už takovejch kravin který nejsou pravda a lidi se jich chytli.
na Bimmerforu pisou, ze vyhrivane zrcatka byly soucasti "winter package" spolu s vyhrivanymi sedackami, takze samostatne ve vybave asi ani psany nejsou
no ja si taky myslel ze to nemam vyhrivany ale pak jsem zjistil ze ty skla maji to vyhrimani spaleny protoze hřejou pořad i v lete
konektor je tam pouze jeden pokud tam je el zrzatko tak tam je i konektor a v nem 4 draty 2ovladani zrcatka pak kostra a vyhřev
takze bych rekl ze to bylo standart a tem co to nejde tak maji spaleny skla
sa-tan666 ...no ja spáleny skla určitě nemam pač na nih neni vubec nic z druhy strany žádný dráty k nim nevedou a konektor tam taky neni ale skla jsou origo jelikož je na nich znáček BMW na obou dvou minimalně kdyby tam někdo dal neorigo jen skla bez výhřevu tak by tam byl někde pohozenej drat nebo aspon konektor takže asi tak
capri no tak jsem se dival do katalogu a opravdu se delala obycejna skla bez vyhrevu takze asi tak uplnej standart to nebyl mozna až od urcityho data vyroby
jo jo jinak ono na datu výroby to asi taky nemá vliv pač ja mam 1993/5 a někdo tu měl 1996 a taky to neměla takže si myslim že to bylo závyslí na nejakym paketu třeba když si měl vyhřejvany sedačky bo tak něco ale to je jen odhad
ahoj, ja mam e36 r.v. 98 a vybava nic moc (maly BC, predni okna v elektrice) ale mam tam vyhrivany,lomeny a modre zbarveny vnejsi zrcatka, ale krapet nejdou stahnou az uplne dolu pak v nich skubne a vratej se. Potreboval bych je rozebrat, nezlomej se kdyz je z vrchu lehce vypacim?