Koupe E46-problem
-
STYDLY
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
- Klubové ID: 1644
Po dlouhe dobe jsem konecne nasel docela v solidnim stavu e46 320D co by se mi libila..., nic netluce, motor jede nadherne..., docela dobre zachovale auticko. Jen to ma jednu malinkou chybicku.., nejak se mi tam blbe radila trojka, kdyz jsem ji tam chtel dat tak tam skocila 5, vzdy az tak na podruhe se mi to povedlo,pritom se mi radilo lehce. Nevite nekdo co by to mohlo byt? Podle me by to mohlo bejt jen nejaky tahlo nebo tak neco ale fakt nevim..., nerad bych to koupil a pak zjistil ze je nejaky problem s prevodovkou. Dik za rady!
-
davcer
a neradil jsi pred tim nejdrive petku, a pak po case zase zpet trojku? klasickej problem. nereknu presne o co se jedna, ale nez se ti poradne zahreje olej v prevodovce, dela toto co popisujes. mam to same, jakmile zaradim petku a pak vyradim, jakoby zustala viset pod petkou a ne na neutralu. Nasledne razeni trojky je jak loveni kapra v rybnice. prohledej vlakna, melo by to byt nejaky perko ci co, co presne pak nevraci zpet. az po zahrati oleje to funguje skoro v pohode.. lze to opravit ale musis mit good mechanika. spousta lidi to tu resila a nebylo to uplne easy rozlousknout. nekdo rikal ze to lze a nekdo ze to nelze opravit. Podle mych informaci to lze opravit a neni to nejak extra nakladne. Ja to zatim neresim. uz jsem s tim najel cca 40 tis a v poho...