Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Budíky nejdou Příčina?
Ahoj,mam takovej problem,mam bmw 325i coupe r.v.93 a nevím jak je to s budíkama ale každopádně mě neukazuje rafička paliva plovák je v pořádku,otáčkoměl měří nějak moc,rychlost a teplota v pořádku. prej byl měněnej a nevím jestli to je z jinýho typu nebo to tak má dělat,auto sem koupil ted nový(jetý) popřípadě kdo by měl nějakej na zkoušku. Díky za odpovědi.Paty[/b]
Omlouvám se, že píši do toho to téma, ale já mám problém, že když vypnu klíček tak mi bzučí alarm světel - i když jsou vypnutý. A budíky jsou stmavený, i když po chvilce se vypnou.
A odpověď na autora. Pokud ti budík skáče nebo nejde vůbec, tak je to určitě budíkem. Tedy pokud nejde budík ani při testu palubky, tak máš jasno. Někde tady na foru lze najít, i když je to tu na foru těžké. Kdybys nevěděl, tak napiš.
A odpověď na autora. Pokud ti budík skáče nebo nejde vůbec, tak je to určitě budíkem. Tedy pokud nejde budík ani při testu palubky, tak máš jasno. Někde tady na foru lze najít, i když je to tu na foru těžké. Kdybys nevěděl, tak napiš.
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
[quote="knedlifek"]Omlouvám se, že píši do toho to téma, ale já mám problém, že když vypnu klíček tak mi bzučí alarm světel - i když jsou vypnutý. A budíky jsou stmavený, i když po chvilce se vypnou.
nemáš/němel jsi tam denní svícení?
nemáš/němel jsi tam denní svícení?
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
- jarda
- Klubové ID: 1426
Paty, pravděpodobně je potřeba budíky nakódovat, tzn. nahrát do nich diagnostikou ty správně hodnoty podle auta ve kterém mají fungovat. Pochybuji ale že to vyřeší ten stav paliva, to bude chyba spíš jinde.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jo a kde a za kolik to udělají? jestli to bude pálka tak je lepší koupit jiný ze stejnýho typu auta ne? no s tím palivoměrem je to sakra záhada jelikož rafička neukazuje vůbec leží v levo, ale když je tam pod rezervu tak se rezerva rosvítí a když dotankuju tak zase zhasne,jde tady o to že plovák u podávacího čerpadla jsem měřil a ukazuje tak jak má podle servisky,je pravda ale že ten druhej plovák jsem neměřil o víkendu se na to podívám. je možný že je to budíkem že neukazuje a tím nakodováním?