Ahoj,nemáte někdo náhodou na E36 kola tohoto rozměru: 16 palců,ET 15 7 J,nejlépe s gumou 225/60,nebo aspoň podobný rozměr,potřeboval bych vidět,jak vypadají na autě,díky.
je to jen muj nazor ale kola trcici z kastle ven se hodej tak na staryho golfa nebo brouka apod... ale na E36 16" lezouci cca 3cm ven je fakt silenost. V zadu s lemama budiz...ikdyz to stejne nemusim, ale kdyz to leze vepredu tak vetsi hruzu neznam!
Kol je mrak, vyber neco co tam padne tak jak ma
ET20 7J15" a gumy 205/60R15 a uz to pri snizeni obcas skrtne, nedokazu si predstavit, jit jeste o 5mm kolem ven a jeste pridat na pneu 2cm. hlavne se mi na e36 vytazeny lemy vubec nelibi
Tak jsem našel nějaky fotky,ET nevím,ale trčí dost,akorát se mi moc nelíbí ty disky a když je na disku ušší guma,než je ráfek,ale nevypadá to celkově zle:
ASA sou hodne dobra kola ale tydle co si postnul jsou 17" nebo spíš 18" na te cerne E36 těžko říct kolik je ET ale bude to tak 25 , ale to auto ma určitě podvozek jako šutr a celkově bude naladěný jinak
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
JJ,já jsem to bral jako že bych si rozmyslel ty s ET 15 a koupil nějaky (v uvozovkách) obyč s ET kolem 35,do jara si to doufám rozmyslim
Kdybych věděl,že když zvednu zadek cca o 3 cm,tak mě to nebude drhnout,tak bych tam prdl ty co se mi líbí s tím ET 15,protože je tady určitě nikdo nemá
a navíc by auto nebylo tak tvrdy,kdybych tam měl 16ky s profilem 55
16tky , profil 55 , zvednout o par cm , tak to budou jizdni vlastnosti jak vyliz prdel 16tky by meli mit profil 50 , 55 mají 15tky jinak pokud myslis ty kola co jsou na te vinove e36 tak borbety A se valí na hodně autech
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Nee já jsem myslel jiná kola,které se jsou určeny pro offroudy,ale dávají se i na osobáky,jsou to:Dotz Dakar dark,jsou to plechy,na ty naše silnice,teď jsem si ale asi pěkně na.... do krku,nechcu vidět ty komentáře ,ale mě se líbí