Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Help pls - cislo dilu - pruchodka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Gravka »

Nevedel by pls nekdo cislo dilu (takova zelena pruchodka), do ktereho se nacvakava ten jeden odlisnej cudlik na Mkovy liste? Na obyc liste to asi bude totez, proste takovej spicatej - na obrazku c. 12

Obrázek

Jedine trochu podobne, co jsem nasel je toto 51711932996, ale nevim, jestli je to ono...nebo nejlepe - nemel by nekdo primo ten dil?

vypada zhruba takto:
Obrázek
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

No však 12ka se zacvakává do 11ky, která je v otvorech ve dveřích. Na M lištách mám všecky ty úchyty stejné, není tam žádný jeden odlišný?

To co si sem dal vypadá jako průchodka pro uchycení prahů, ta je zelená. Ty průchodky na lištách mám všechny takové gumové "bezbarvé".
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Gravka »

xSAFA píše:No však 12ka se zacvakává do 11ky, která je v otvorech ve dveřích. Na M lištách mám všecky ty úchyty stejné, není tam žádný jeden odlišný?

To co si sem dal vypadá jako průchodka pro uchycení prahů, ta je zelená. Ty průchodky na lištách mám všechny takové gumové "bezbarvé".
jj, ty gumove jsou takovy cepicky na ty cudliky , ktere se nacvakavaji na drazky listy, ty ale nemyslim...

alespon u E36 coupe s Mkovyma listama se lisi prvni cudlik vepredu, kterej na liste neni nacvaknutej, ale nasunutej a ten se pak prichyti do te zelene pruchodky...stejne tak to je u te zadni kratke listy s cudlikem u kola

ty obycejny vypadaji takhle:

Obrázek

a ten jeden odlisnej takhle:

Obrázek
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Ha ty tam nemám, ale podle toho tvaru je to stejný jak u prahů, čili to bude podle mě i stejnej díl - číslo stejné jak si psal u toho zeleného. Stojí to pár korun a jde to objednat po kusech tak zkus, myslím že to bude sedět... :wink:
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Gravka »

oki,zkusim, diky :)
Odpovědět