Zdravím, obracím se na Vás z dotazem. Mám u E90 kliky černé, ale umělohmotné, chtěl bych to dát do laku vozu. Ale slyšel jsem, že jsou u E90 (možná u jiných modelů) ty umělohmotné kliky takové, že když se to dá do laku tak se lak začne postupem času odloupávat (říkal mi to jeden lakyrník) . Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky za odpovědi
No na e90 se daj objednat 2 druhy klik, pokud neberu podsviceni, komfort atd. a to bud cerny nebo v zakladu. Ty plastovy (cerny) jsou napusteny nejakym olejem nebo necim podobnym a kdyz se to budes pokouset strikat tak to moc trvanlivy nebude. Takze objednej v bmw novy kliky v zaladu a pak nech striknout a bude to ok.
nevidim problem s lakovanim, na e46 sem jich origo cernych nalakoval uz kopce a pokazde vporadku. Pokud by jsi to chtel laknout tak klidne dej vedet. Cena nevim, cca 1500 za vse
Mno nejlepší je to nastříkat plastifikátorem ten trochu naleptá plast aby se do toho dobře zažrala barva a ještě před lakováním to trochu stříknout elastifikátorem a ten zajistí že ta barva bude pružná a nebude se loupat tohle je můj názor pokud bych lakoval plasty
justinbiker píše:Mno nejlepší je to nastříkat plastifikátorem ten trochu naleptá plast aby se do toho dobře zažrala barva a ještě před lakováním to trochu stříknout elastifikátorem a ten zajistí že ta barva bude pružná a nebude se loupat tohle je můj názor pokud bych lakoval plasty
Potvrzuju... obecne - bez naleptani se barva na kazdem plastu casem sloupe
Také chci nechat nalakovat kliky na E90, ale odrazuje mě rozebírání vnitřního čalounění dveří (většinou po takovéto rozborce začne něco vrzat). Má někdo zkušenost jak vyndat co nejlépe kliky s co nejmenším rozebíráním?