paveld píše:Myslim si že se dá něco sehnat, ale neni to o tom koupit první trochu slušnou 36tku co se do tý ceny vleze. Být to sedan, 4válec s nic moc výbavou tak by to nemusel bejt tak velkej problém.
konečně slušnej názor no a je tam fotka toho auta? já tam žádnou nenašel a 316i sem moc nechtěl ale kdyby byla v dobrém stavu tak bych se zase tak moc nebránil
paveld píše:Myslim si že se dá něco sehnat, ale neni to o tom koupit první trochu slušnou 36tku co se do tý ceny vleze. Být to sedan, 4válec s nic moc výbavou tak by to nemusel bejt tak velkej problém.
fotka tam je, přečti si to celý. cena je kvuli vadě motoru, ale nechci povídat že jsem to auto někdy viděl...kdoví co s nim ještě může být. ale taky nemusí . opravit nebo vyměnit tenhle motor neni nic nákladnýho a auto aspoň z fotek nevypadá jako uplná vražda.
316 vs 318 - vsadim se že bys ten rozdíl nepoznal kdyby ses svezl v obou a nevěděl který je který . tady větší roli hraje stav.
paveld píše:fotka tam je, přečti si to celý. cena je kvuli vadě motoru, ale nechci povídat že jsem to auto někdy viděl...kdoví co s nim ještě může být. ale taky nemusí . opravit nebo vyměnit tenhle motor neni nic nákladnýho a auto aspoň z fotek nevypadá jako uplná vražda. 316 vs 318 - vsadim se že bys ten rozdíl nepoznal kdyby ses svezl v obou a nevěděl který je který . tady větší roli hraje stav.
je to ten černej? ale já chci 5dveřák ne 3 ale inak dík za tip
Jde o to, kde a jak si to zařídíš. Ber to tak, že je to jednou za rok a za tu jízdu to stojí ten rozdíl pár tisíc bych neřešil. Holt nepůjdeš párkrát do hospody, nebo si jednou nekoupíš nějaký lepší triko a dáš to do PR Fakt je škoda, že máš "jen" 30 000 Kč, s víc penězma je mnohem větší výběr a hlavně lepších kousků...
Jsem teď zkusil jen tak mrknout, na kolik by to povinný vycházelo... když to vezmu hodně od oka, tak 318i, r.v. 1993 - cca 3400 Kč, moje 323Ci, r.v.1999 - něco kolem pěti tisíc. To máš rozdíl pár stovek no, uvidíš, jak to celý dopadne... reakcí je tu už kupodivu docela dost
nj s více penězmi už by to bylo o něčem jínem ale sem rád i zato a to autíčko je pěkný ale už je taky upravené a za to už si nechávaj ti lidi platit a tu pojistku to máš i hav. i povin. ručení dohromady? já co sem tak čuměl tak nejlevnější mi vyšlo 4300 ročně ale asi bych to platil čtvrtletně
tak sem mu psal a psal mi že prej tomu moc nerozumí že možná nějaká vačka nebo co a žeprej co tak sledoval že za 10 seženu novej motor i s naistalováním do auta ale zase je to 3dveřák no tak se celkem rozmýšlím
Já to bral i se svými bonusy, tak proto jsem to měl nižší. Nebo pokud by ti to doma svolili, tak můžeš napsat auto na někoho z rodičů, pak to vyjde levněji, pokud mají víc bonusů, ale pak je riziko, že to někde rozstřelíš a o bonusy přijdou oni. A na tom autě z odkazu není nic upravenýho, má to jen originální Mpaket, dělá to hodně
tak sem mu psal a psal mi že prej tomu moc nerozumí že možná nějaká vačka nebo co a žeprej co tak sledoval že za 10 seženu novej motor i s naistalováním do auta ale zase je to 3dveřák no tak se celkem rozmýšlím
To auto znám, donedávna jezdilo a aspoň na pohled je fakt docela pěkný. Pokud bys do toho šel s tou výměnou, mohl bys mít pěkný auto. I když mouchy budou všude.
To auto znám, donedávna jezdilo a aspoň na pohled je fakt docela pěkný. Pokud bys do toho šel s tou výměnou, mohl bys mít pěkný auto. I když mouchy budou všude.
ROBi píše:To ja ti nereknu, nejsem moc typ pres tyhle veci snad rekne nekdo jinej...
no já právě nemůžu ani nic sehnat na netu jak tak čumím... a to je taky těžko když on se v motorech nevyzná a vlastně ani neví co s tim má třeba by ani nebylo potřeba měnit motor