petabmw píše:jezisi!!!!!!!!!!no nic to je tva vec ale to slapes z blata do louze
Řekl bych,že jde do sraček

JanHavlicek píše:Jak si vyber?
Prostě je to 14, 16, 18 let starý auto, který za 30 spolehlivý nebude, má na to už nárok... navíc skupiny lidí, který si to kupujou se k tomu většinou nechovaj zrovna v rukavičkách a věčně nemaj peníze na servis, jak to asi dopadne
Pokud koupíš zachovalej kus, třeba za 80, tak do toho třeba nějaký pátek neinvestuješ prakticky nic, je to spíš o náhodě. Pokud se o to auto někdo stará, odvádí pak taky spolehlivou práci
Buď našetři, nebo si kup felicii (nebo něco podobnýho, nevim, Golf 3 je dneska taky levně a je lepší jak felicie...)
petabmw píše:tak k te polovine co nadava na e36 se muzes pridat pokud si ji koupis za 30tis!ono staci se podivat co v cr jezdi za e36 sroty az na vyjimky a pak se nediv ze tem lidem se to sere!i kdyz koupis 36ku za kilo tak to nebude hitparada je to stary auto a chce svoje investice zatimco ta alfa se sere jiz od noviho
ROBi píše:Mě je to teda jedno, co si koupíš, ale pokud nemáš ani o korunu navíc, tak počítej, že fakt budeš víc stát, než jezdit. A počítej rovnou i s tím, že pokud to nebude mít zaplacenou ekodaň, tak to máš dalších 5000, resp. 10 000 Kč navíc.
O tý Alfě bych neuvažoval už jen kvůli tomu, že je to rok 1999 a stojí 30 000 Kč. Asi každý víme, proč. BMW je pořád kvalitnější auto, i když musíš počítat s tím, že to má skoro 20 let a to auto má nárok na to, aby se sraloa věř mi, že za ty prachy tam koroze bude, i když jí hned neuvidíš a bude to dost "socka"
![]()
Jinak s těma cenama - E46 za 80tis.? Děláš si prdel, že jo?
ROBi píše:Tak takna ten odkaz jsem se už díval. To EURO2 tohle má, je to rok 1994, já reagoval na ty starší ročníky. Jinak nevím, jestli jsi si toho všiml, ale na třetí fotce, u předního kola dole, to má vyhnilou díru. Fakt si rozmysli, jestli ti to za to stojí. Radost z toho budeš mít ve chvíli, kdy si to koupíš, ale pak to opadne a začneš řešit věci kolem a budeš z toho mít pak hlavu jako balon. A nakonec zanevřeš na BMW a koupíš si tu Felicii, kterou te´d nechceš a teoreticky budeš i spokojenější, protože se to nebude srát