pánové od e46 a snad i poslední e36 jsou dutiny apod.už stříkané z výroby bezudržbovou spec.barvou...voskem či co to je a jak už zde bylo napsáno jedná o pozink....tím pádem zbytečná investice...
Sundával jsem blatníky u E36 rv. 93 a pod nimi v mezi výztuhami co tam jsou je nastříkaný nějaký vosk. Takže něco málo dělali v říši už v těhle letech, jinak krom spodků blatní a lemů jsem na autě zatím žádnou větší rez nenašel.
Určitě to není zbytečné..Otec stříká dutiny u své škody 100 jednou za dva roky a vuz má už 35 let.A Určitě bych to udělal i u e46 je to už starší auto ...
použí
Ještě tátova škodárna jezdí každou zimu a vzhledem ktomu že bydlim na Jizerkách tak to oněčem svěči zamoždrejmě pravidelně střikame i spodek Ubskou.
Mám zkušenost s Rezistinem, je to faj ale docela dlouho vám pak smrdí celé auto, musíte mít kompresor, pistoli . Kdežto kdyz koupíte vosk na dutiny ve spreji tak smrad v autě po týdnu skoro žádný sprej má 40cm trubičku s triskou. Takže paráda.
Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně. Po 4 letech by se měla antikorozní ochrana z továrny minimálně zkontrolovat na exponovaných místech a preventivně dutiny znova vystříkat. A pak to opakovat co 2 roky. BMW používá výrobky o Würthu a na spodek ochranu od Bernera.