Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zaslepení EGR ventilu E36 325tds
Mirda328 píše::) ses vedle jak bata s drevakama hehe, musis spravne nastelovat waste gate, ale nesmis to prepisknout !!!!
No,ale já sem se na to právě ptal a tam mi říkali,že se na to mrknou,jak vypadá ta membrána a to okolo, tak sem měl za to, že to dali tak jak to bylo..
No dneska sem to projížděl s diagnostikou a na cca 4500ot mi turbo tlačí cca 1800 což si myslim že není moc..
A jak to tedy našteluju??? Správně!
Nemá někdo výpis z diagnostiky???
pesa84 píše:Mirda328 píše::) ses vedle jak bata s drevakama hehe, musis spravne nastelovat waste gate, ale nesmis to prepisknout !!!!
No,ale já sem se na to právě ptal a tam mi říkali,že se na to mrknou,jak vypadá ta membrána a to okolo, tak sem měl za to, že to dali tak jak to bylo..
No dneska sem to projížděl s diagnostikou a na cca 4500ot mi turbo tlačí cca 1800 což si myslim že není moc..
A jak to tedy našteluju??? Správně!
Nemá někdo výpis z diagnostiky???
ty kravo pokud je to 1,8atm to co povidas je to tlak jak svina...... co si vubec stim motorem delal... to totiz neni ze se nekam neco posadi a hotovo......otacky 4500 te vubec nezajimaji pac je to skoro smrt pro tds
najdi si tabulkovej tlak steluje se totim podtlakem ale pokud nevis co stim raci at ti to nekdo udela nebo to popravis......
Na volnoběh to tlačí okolo 800atm, což by mělo být správně. Oktávka 1,9 TDI tlačí cca 1950atm. Ted sme tam měli načipovanou octávu 81kw a ta tlačila okolo 2200atm...podotýkám,že to jsou max.naměřený hodnoty při jízdě!
Sám to zkoušet nebudu,ale našel sem na netu regulátor,kterej se napojí na podtlakovou hadičku.. samo že k tomu musí být i budík..
Nicméně turbo hvízdá podstatně víc než předtím a to podle mého není ůplně ok..
Na motoru sem nechával dělat čerpadlo,vstřiky a ted turbo..
Chci to dát do kupy před čipem..
Sám to zkoušet nebudu,ale našel sem na netu regulátor,kterej se napojí na podtlakovou hadičku.. samo že k tomu musí být i budík..
Nicméně turbo hvízdá podstatně víc než předtím a to podle mého není ůplně ok..
Na motoru sem nechával dělat čerpadlo,vstřiky a ted turbo..
Chci to dát do kupy před čipem..
kamo, musis nastavit predvstrik!!!! vetsinou to jedejinak po udelani cerpadla, ten tlak si nemuzes volne stelovat, cim ho budes zvysovat 1. propalis pisty 2. odpravis ulozeni turba
pro tebe je maximalni tlak 1bar a ktomu patricne nastaveny cerpadlo, ono mezi nama bych tam nechal 0,8 bar a udelal bych k tomu odpovidajici program a neuvadejte chip ale program, chip je pouze to kam to nahrajete, mapa turba musi odpovidat mape paliva !! stim souvisi mapa GRventilu a max Nm....... pokud si to nastelujes od oka budes jezdit chvili, docilis vysokym tlakem vysoke teploty vyfukovyh plynu (chuda smes) a neco umre.... a nemuzes tam dat nejaky program -jak rikate Vy "chip" o terem nic nevite a nejak si nastelovat turbo, vse by melo mit hlavu a patu
pro tebe je maximalni tlak 1bar a ktomu patricne nastaveny cerpadlo, ono mezi nama bych tam nechal 0,8 bar a udelal bych k tomu odpovidajici program a neuvadejte chip ale program, chip je pouze to kam to nahrajete, mapa turba musi odpovidat mape paliva !! stim souvisi mapa GRventilu a max Nm....... pokud si to nastelujes od oka budes jezdit chvili, docilis vysokym tlakem vysoke teploty vyfukovyh plynu (chuda smes) a neco umre.... a nemuzes tam dat nejaky program -jak rikate Vy "chip" o terem nic nevite a nejak si nastelovat turbo, vse by melo mit hlavu a patu

eště by mě zajímalo,když seřídím předvstřik a nechám upravit program,budu muset seřídit předvstřik znovu?
Jinak zpět k tématu, kolik máte na EGRku podltlakovích hadiček? Já tam mam 2. Jedna vede od EGRka do prsou a druhá od EGRka do takový krabičky(v překladači mi to píše, že je to převodník tlaku..)
Kamarád tam tu co vede do prsou totiž nemá.
Jinak zpět k tématu, kolik máte na EGRku podltlakovích hadiček? Já tam mam 2. Jedna vede od EGRka do prsou a druhá od EGRka do takový krabičky(v překladači mi to píše, že je to převodník tlaku..)
Kamarád tam tu co vede do prsou totiž nemá.
- Cawba
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, ktery hadicky myslis,tak pridavam foto,at me muzes nasmerovat. Jinak zaslepenou mam tu cernou hadicku s modrym pruhem. Takze asi jak psal kolega na prvni strane.
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
jojo,myslím tudle s modrým pruhem a pak mi tam vede ještě jedna,která vede do prsou. Tady skusím dát link a je to vlastně hadička č.11
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTA1MzZfcA==.png
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTA1MzZfcA==.png