Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problem s budiky,poradite?
Zdravim, posledni dva dny se me parkrat stalo,ze sem jel a rucicky od nafty,rychlosti, otacek i teploty spadly na nulu,bud se hned vratili jakoby resetovali a nebo tak chvilu zustali a dnes se mi kamarad rikal,ze mu to taky dela,naka rada,nechci to zbytecne cele rozebirat,nema s tim nekdo zkusenost ?je to na aute(e36,325tds a 316i)
Tak to máme stejný problém, ještě se děje u mě to, že když spadnou a pak se nahodí tak se rozsvítí všechny žárovky jak kdybych zapnul klíček. Jelikož mám dvoje budíky, u jednich funguje počítač km ale blbnou ty ručičky a u druhýh neblbnou ručičky, ale nejde počítač km. Tudíž soudím, že kabelama v autě to nebude. Rozebraný jsme to měli, ale nic tam vidět není.Ještě doplním, že mám iso.
Tak to nejspíš bude špatný nějaký z těch čipů jak je vzádu. Protože konektory jak do nich zalezají pacičky od ručiček, jsem trochu přihnul aby byl stalý kontakt a dělá to pořád, třeba mín ale občas se vypnou. Nebylo by od věci, nějak to změřit, ale fakt nejsem elektrikář. Tak nevím jestli to vůbec jde.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: