Zdravím všechny, můj sen je BMW 320d E90, už 2 měsíce ležím v inzerátech, teď jsem narazil na tohle auto
http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-320d-vybav ... 20043.html
Mám prosbu na vás zkušené, protože má najeto skoro 200tis. (musím tomu věřit, protože servisní knížka německá je prý do cca 110 tis., pak to majitel přivez z Německa a teď tu 3 roky jezdí, bez značkového servisu), tak se chci zeptat, kdy zhruba se dá čekat že budu muset měnit nějaké drahé díly, jako turbo, spojku, vstřiky atd. Je tam dobrá cena (250tis.) ale nevím jestli není lepší koupit auto za třeba 350 tis.(tolik zatím nemám) co má najeto cca 120 tis. Najedu zhruba 20-30tis. ročně, takže by mi asi stačil benzín, ale těch jsem moc neviděl. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Číro
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zkušenosti s 320d E90
-
mike-ee
- Klubové ID: 2481
- Kontaktovat uživatele:
U těch nových aut je to vesměs těžko říct. Určitě jsou věci které se +- mění na většině aut při takových KM, ale záleží spíš jak s tím bylo zacházeno a to poznat nemusíš. Spojka asi teoreticky se může čekat, pokud nebyla měněná, řekl bych tak za 50tis nebo taky hned. To se těžko odhaduje. Jinak pokud s autem bylo aspoň trochu lidsky zacházeno tak snad nic. Turbo by se ještě nějakou dobu mělo točit... Osobně ti ale radím, pokud uvažuješ o 320i, zkus ještě pohledat.... Jezdím 320d E90 a když jsem byl na servisu tak jsem měl půjčenou 116i a i když je to nejslabší verze a nemělo to zdaleka takový výkon jako moje nafta, tak mi učarovalo. V městě mnohem méně práce s převodovkou, při funkci auto start stop jsem teprve zjístil jake vibrace jsou u mé nafty a vskutku 6 500 ot/min je v autě něco lepšího než 4 000ot/min. Ale ekonomicka šipka mně posílala na další rychlost kolem 2 200 otáček, takže se s tím dá jezdit určitě i za rozumnou spotřebu. Kdybych teď vybíral naftu nebo benzín, neváhal bych a vzal bych benzín
P.S: Tím slohem v druhé polovině příspěvku jsem nechtěl říct, že nafta je špatná, BMW ji umí velmi dobře podle mně, ale musím přiznat že na benzín nemá
Edit: BTW ta cena je dost nízko no, ale i za tohle se na mobile.de nechá sehnat 320i.
Edit2: Pokud bys chtěl, tak na servru moje.auto.cz najdeš mojí "recenzi" a něco málo poznatků o vozidle, klidně písni SZ kdybys něco chtěl vědět
P.S: Tím slohem v druhé polovině příspěvku jsem nechtěl říct, že nafta je špatná, BMW ji umí velmi dobře podle mně, ale musím přiznat že na benzín nemá
Edit: BTW ta cena je dost nízko no, ale i za tohle se na mobile.de nechá sehnat 320i.
Edit2: Pokud bys chtěl, tak na servru moje.auto.cz najdeš mojí "recenzi" a něco málo poznatků o vozidle, klidně písni SZ kdybys něco chtěl vědět