Cau potrebuju poradit mam problem s prevodovkou kdyz mam auto studene tak mi skube z 3 na 4 a obcas to spadne do nouzoveho rezimu no obcas udela to tak 1-2 za den nekdy i vickrat hned za sebou tak ze vypnu motor pockam 10-15s. a zas v pohode..... pak kdyz ji davam kour ohreje se olej tak to neudela a radi jak po masle nevite co stim ??? a treba jestli nestaci vymenit jen prevod. OLEJ ??? diky moc za rady
Dnes jsem tam volal,jaké to ESSO mě tam vlastně dali,technik mě sdělil značku a specifikaci víše zmíněného oleje,namítal jsem,že cca od roku 1999 se dle manuálu nepoužívá ATF,Dextron III.Řekl mě,že ted dávají BMW schválený olej do automatů který jsem uvedl v minulém příspěvku.Tento olej má tmavě žlutou barvu.
no tak jestli se musi nejak jesrte radit u toho nebo neco co jsem slysel tak radeji to udelam u nekoho no ... jak se to dela viis ?? a co ten filtr nevis kde se da sehnat levne ? a kolik se tam vejde litru ?
chacha.. zavolej do kaps presne.. reknou ti to ze mas dat atf dextron III do nafty GM prevodovku 100procentne jinak nejsem uplnej radil jsem si tu prevodovku opravoval tak mam trosku potuchu jak to funguje kdyby nahodou koukni se do mazaciho planu od castrolu co tam pisou
mira333 píše:chacha.. zavolej do kaps presne.. reknou ti to ze mas dat atf dextron III do nafty GM prevodovku 100procentne jinak nejsem uplnej radil jsem si tu prevodovku opravoval tak mam trosku potuchu jak to funguje kdyby nahodou koukni se do mazaciho planu od castrolu co tam pisou
Dextron III se používal do E36,34,32 do roku 99.Pak se do automatu začal lejt olej ESSO ATF LT 71141.
Je možné,že v Kaps tam lejou dextron III,třeba k tomu mají své důvody.
Tak beru zpět co jsem výše napsal.
BMW opravdu přečíslovalo olej do automatu kam se lilo ESSO LT 71141 tak se může nalít Dextron III.Norma na výměnu je cca 60000km.
raging píše:Dextron tam nelejou,do automatů na E46 po rv.1999 dávají ESSO ATF LT 71141. :!:
Záleží na typu převodovky a typu auta, ve kterým skříň je.
Mrkněte >>>sem>>Tady>>tady<<< je další info pro převodovky dodávané pro Americký trh.
Evropa je trochu jiná. Třeba v Evropě je pro GM5 (A5S 390R) v 330d z 04/2001 použit stále ještě žlutě značený Texaco ETL 7045, místo zeleně značeného Texaco ETL 8072 B jako v USA. - Mám já.