Přesně tak, na ty velký kola pozor, kór pokud máš nějakej slabší motor. Já mám zimní sadu 205/60 R15 a na léto vzadu 245/40 R17 a ten rozdíl ve výkonu mi přijde markantní...
a ET18 nepřipadá v úvahu, malý ETčka to je na nějakou pětku nebo sedmu, na trojku potřebuješ jak psali ostatní
vy jste blazni 18 na e36 ...i 17 je moc auto je tezkopadny a taha v kolejich jak blazen.....maximalne 16....auto na nich vypada hezky a aspon se nebudete divit ze vam odchazeji tlumice v 10000 km
18 už mi přijde fakt moc na E36, chápu, že někomu se to líbí, ale to auto na nich už nevypadá moc dobře, "sériově", prostě každej obyč člověk usoudí, že to tam z výroby nebude
Podle mě ty 17" jsou výborný, akorát, 7,5j dopředu, 8,5j dozadu..., 16" jsou lepší pro jízdní komfort a pro slabší motorizace (včetně mojí 320 ) ale na těch origo 17" to vypadá jako krásná sériovka
18 kola jsou na E36 podle mě strop. Osobně je mám 225/40-18 et 35 předek i zadek. Motor 328. Zkušenosti vesměs pozitivní, je pravda že trochu na akceleraci ztratíš ale známe heslo kola dělají auto tu platí dvojnásob.