má dva zápustný kolíky + je tam přilepenej... chvilku jsem se s ním pral než jsem ho sundal.... jinak taky sháním nový a levný )) nejlevnější jsem zatím viděl za 250,-
Já kupoval přední i zadní na kombíka e36 a oba mě stály na aukru dohromady něco přes 200. Měl sem strach že to budou uplný šunty ale tváří se jako originál, vč čísla BMW a na zpracování jsem nenašel jedinou chybku. Jsem tedy přesvědčen, že jde o originál znaky. Je potřeba to pravidelně sledovat někdy sjou tam dražší z ničeho nic někdo dá 5 ks za top cenu a jsou během 2 dnů pryč...
A nevíte jakej znak koupit, já mám průměr znaku na E36 na přední kapotě přesně 80 mm, na aukru prodávaj různý průměry s různýma roztečema kolíku. Znak mám ještě na kapotě, nechce se mě zatím sundávat, celej se oloupal.
Cauky. Ja jsem kupoval primo v BMW a asi zbytecne protoze i ty levne jsiu hodne slusne!!!! Ale myslel jsem ze je to na slunci a vode tak jsem chtel kvaliru ale spis cena jen za znacku!!!!!!!!!!! Cena za kus cca 750
Ty znaky se dělají i u nás v republice, někde kousek od Brna. Když jsem dělal v předchozí práci, tak mi jeden kluk donesl plný sáček všelijakých znaků, že to dostal od kohosi v hospodě, že to ten kluk tahá z práce