Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oddělaní líšty v kufru e36
zdravm vsechny. mam prosbu! nevite nekdo, jak sundat tu plastovou listu v kufru u zamku? zjistil jsem, ze pod tesnici gumou kolem kufru mi to rezne a chtel bych to opravit. bohuzel kvuli tomu plastu je tam spatnej pristup. nechci to brat silou, aby mi to tam jeste nekdy drzelo. tak se radsi ptam. DIKY jinak je to e36 sedan
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
tak ted ti teda nejak nerozumim
jak ,,zespodu,, ? pro upresneni, myslim tuhle: http://zsteiner.rajce.idnes.cz/Desktop/#Bez_nazvu.jpg
-
Olda H
- Klubové ID: 574
- Kontaktovat uživatele:
Tak vytáhneš ty čudle (zrovna na jeden z nich Ti ukazuje šipka na fotce) je jich myslím 5 po celé délce a plast máš dole a samo že ještě sundat kryty zadních světel. Pokud by si ho chtěl komplet z auta, tak je lepší ještě vytáhnout aspoň jeden tapec kufru.zsteiner píše:tak ted ti teda nejak nerozumimjak ,,zespodu,, ? pro upresneni, myslim tuhle: http://zsteiner.rajce.idnes.cz/Desktop/#Bez_nazvu.jpg
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
-
Olda H
- Kontaktovat uživatele:
Bez poškození jedině spešl nářadím. Nový čudl stojí pár kaček a koupíš ho v jakékoliv prodejně na náhradní díly. Jen se toho neboj a zabejčizsteiner píše:jasny, to jsem si myslel. ale zkousel jsem to sroubovakem a moc to neslo. nechtel jstem to pacit, abych neco neulomil. takze jdou v pohode bez poskozeni vytahnout jo!?
-
Olda H
- Kontaktovat uživatele:
To si nemyslím. Kupoval jsem ho od ACI i v AUTOKELLY jsem ho viděl. A podívej se třeba do škodovácký prodejny a divil by si se kolik věcí je stejnýchradekc píše:Novej čudj koupíš jen v BMW ...
Dokážeš si představit že by fabrika dělala věci jen na určitou značku ? Nevím proč většina žije v mylné představě že na BMW koupíš šroubek nebo čudlík ... jen v BMW. To by byla pěkná darda kdyby to byla pravda a spousta fabrik by byla dávno na lopatě
cudly 4 ve stredu 1 na kazdem kraji. 6 kusu. vyndat ty cudly skoro nemozno ven. stredovej spuntik je lepsi zatlacit a ano...opravdu ti to propadne do dutin. chce to pak nove. pak uz jen vyhaknes svazek kabelu zespodu a muzes to vytahnout. koberce muzou zustat. ten plast je prekvapive pruznej. muzes ho prohnout do luku v pohode. o vikendu jsem to zrovna vyndaval.