jj jedine origo,a nebo se domluvit se servisakem, kterej je schopnej si je tam dat ze svyho materialu a opatrit zavitama a maticka ma spojeni.Jinac,je to peknej voprc to delat->nadrz, vejfuk,kardan dolu.Pokud nejsi mechos a nemas montazku nebo zdviz,tak bych se an to z vysoka vyprd.Prace vymenit vedeni od predu dozadu na obe strany asi pul dne prace.me to bez materialu vyslo na cca 2000,matros aci 600.Cus
No jen každej z třmenů vyšel na 2500 bez dph. A nejsmutnější na tom je že kdyby si viděl tu smotaninu hadiček pod autem tak by si se zasmál . Byly to k..... a nejvíc mne štve že jsem si to jako automechanik neudělal sám. Jenže jsem nemohl sehnat lis na ty trubky A takhle jsem na to doplatil.
tak to snad ne.......a byly to jeste znami,ne.Treba znamej menil brachovi termostat,vodni cerpadlo a remen(drazkovanej) na 320 e36 za 4000 ,kdyz material stal 2000.PRace v servisu na hodinu.To je taky na pobliti
čusek tak to mam hotove v bmw trubky plus kostka 700 a prace muj bratr a moje asistence dělal jsem jenom zadek a je to mazec nadrž jsme jenom spustily a musely je naohybat podle těch starych ale bratr zvladl vše s bravurou za tři hodky a ted mi brzdí autičko jedna basen je prostě šikula ale co ještě neví že ho čeka předek ten už nebude třeba tak hrozny