Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Motorek Okna
Tady je cena nového: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=10
Starší si myslím seženeš tady od kluků třeba z vraku za 700-1000Kč možná i s celou stahovačkou
Co Ti to dělá nebo nedělá?
Starší si myslím seženeš tady od kluků třeba z vraku za 700-1000Kč možná i s celou stahovačkou
-
Petinek
- Klubové ID: 2628
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju moc... no nejdřív to blblo že to jezdilo 2cm nahoru i dolů i když sem držel tlačítko, takže sem to musel pořád mačkat abych si stáhnul okínko. Jenže otec to dal před víkendem kdy jsem si tam nechal dávat novou lambdu(která mimochodem hodně pomohla a sem spokojen
) a ještě jim řekl at se podívají na to okno. Přišel jsem zmáčknu tlačítko na stažení okna v tu ránu se tam něco urvalo, zatím nevím co,ale bylo to něco kovového. To budu muset taky koupit a okno nejezdí vůbec a samo padá dolů takže ho vždycky musím rukama vytahovat. Dneska to vezem zpátky at to opraví a rovnou sme chtěli koupit někde na vrakáči ten motorek. Aspon pro začátek...
Mrkni sem. Tady se řešil ten samý problém
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... na+coup%E9
-
Petinek
- Klubové ID: 2628
- Kontaktovat uživatele:
To už jsem tu jednou pročítal,ale problém tam vyřešenej neni
koukám,že má plno lidí problémy s okny i ty. A už si to vyřešil s tou gumou ? Co takhle jí zkusit odlepit seříznout a znova nalepit.. nebute tak široká a neměla by klást takový odpor oknu při vytahování... teda pokud myslíme oba tu stejnou gumu co je u sloupu u bezpečnostních pásů 
Tak teď vůbec nevím jakou myslíš gumuPetinek píše:To už jsem tu jednou pročítal,ale problém tam vyřešenej nenikoukám,že má plno lidí problémy s okny i ty. A už si to vyřešil s tou gumou ? Co takhle jí zkusit odlepit seříznout a znova nalepit.. nebute tak široká a neměla by klást takový odpor oknu při vytahování... teda pokud myslíme oba tu stejnou gumu co je u sloupu u bezpečnostních pásů