Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Názor a zkušenost s e46 330Ci
Ja som si poriadil pred necelymi dvoma mesiacmi 330i 2004 a s kludnym svedomim mozem povedat, ze proste za tie prachy auto s lepsimi jazdymi vlastnostami, motorom, image atd atd nezozenies. Na druhu stranu zalezi kolko do toho chces vrazit a ako moc si trpezlivy s hladanim toho spravneho kusku, ale par fesakov sa da zohnat. V case mojej kupi bol na predaj jeden cierny krasavec 2003 v kupatku.
Konkretne motor je srdcom celeho auta. Taha ako kon snad od 1500ot az po obmedzovac, skoro mi to pripomina tym tahom odspodu diesel, ale samozrejme pride 3000ot a zacne sa ozyvat nieco, koli comu stisujem radio. Zatacky zvlada lepsie ako ja, ale musi byt sucho...na mokru to uz trosku vozi, ale aj tak stale za hranicou bezneho auta.
Ak mas nejake konkr. otazky, tak pisni SZ
Konkretne motor je srdcom celeho auta. Taha ako kon snad od 1500ot az po obmedzovac, skoro mi to pripomina tym tahom odspodu diesel, ale samozrejme pride 3000ot a zacne sa ozyvat nieco, koli comu stisujem radio. Zatacky zvlada lepsie ako ja, ale musi byt sucho...na mokru to uz trosku vozi, ale aj tak stale za hranicou bezneho auta.
Ak mas nejake konkr. otazky, tak pisni SZ