Nankang jsou taiwanské a když už nic jinýho tak je ta firma alespoň známá. Slyšel jsem na ně jak chválu tak kritiku...
Regal se dělajou v JAR a spadají pod Dunlop, ale název slyším poprvé a snad ani nikdy v žádných testech sem je neviděl. Takže těžko říct co je lepší....
Ja osobne vozim Goodyear (na zimu Ultra Grip, leto F1 asymmetric) a po predchozich zkusenostech s "levnymi" pneu si myslim ze ta investice za to opravdu stoji. Dneska bych jako dobrou koupi na leto videl Sport Contacty od Continentalu.
Nangang na obyčejné ježdění fungujou, zapoměn na sportovní jízdu, ale fungujou i na vodě, prostě levná guma.
Regal jak už bylo psáno je z Afriky a běžný produkt nic moc, ale Regal Racer je taková parodie na semi-slick a na suchu je to velmi velmi dobrá guma, která snese srovnání s těmi nejlepšími. Samozřejmě díky velkým plochám a malým drážkám je na vodě naprosto na hovno. Taky se díky měkké směsi rychle sjíždí, ale za ty prachy na sportovní svezení nic lepšího není, ale pouze na suchu.
Jezdím na Nankang NS-II v rozmeru 215/45 R17 a spokojenost. Zatim mam odjeto cca 15 000km, nehuci, vyvazeni bylo ok a na mokru jak uz bylo receno funguji. Proste pneu na bezne jezdeni s dostacujicimi parametry.
Kluci tak jinak mám ještě nabídku za polovic od známýho a prý jsou lepší tak mám 2 značky...bud letní pneu Syron N3000 nemecka firma nemá nekdo zkusenosti?..a nebo letní pneu Federal SS-595 byl bych radsi pro ty federal na foru nekde byly jen chváli...a nebo jinak proste potrebuju 2 pneu letni a aby 1pneu stala do 2tis..a rozmer 235/40 R17 tak náké vaše doporučení?..ale ty federal nebo syron bych bral ale radši ty federal nebo nákou vaši nabídku..za chyby se omlouvám píšu to s mobilu..k internetu se dostanu k veceru..Předem všem moc děkuji..
Mám na Mku, konkrétně zadní náprava pneumatiky Nankang NS-II a jsem s něma velice spokojenej. Kort když se v létě zahřejou, jsou schopné auto dobře podržet. Za mokrá drží rovněž solidně. Beru to v rámci poměr cena/výkon. Za mě doporučuju.
Já mam dobrý zkušenosti s pneu Nexen N3000, sám je mám a za tu cenu naprostá spokojenost. Bylo mi doporučeno vyhnout se N2000. A nyní je prý nový model N6000 a je rovněž super.