Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Upgrade navigace business -> professional
Zdravim, koupil jsem si ted nove/jete auto BMW 320d r.v. 2007 z Nemecka a jsem trosku negativne prekvapeny tim, jak jednoduse funguje zdeji navigaci typu business. Je zde jen sipka a vzdalenost ke zmene, mapa jako takova uplne chybi. Jsem zvykly na iGo8 na mem MDA a tak toto mi prijde jako 10 stara verze jakekoliv navigace, v uplnych plenkach, trapnost do BMW. Cekal jsem neco lepsiho. Jak jsem tak zjistil, muze za to ta verze business, verze professional by toho umela vic. Mam auto s tim mensim typem displaye, kam se vejde jen jedna udalost/program a neda se to rozdelit na dve paralelne ukazovane. Rad bych se Vas zeptal, zda pro me pada v uvahu i do toho auta upgrade na system professional, kde bych mapy mel. A pokud ano, zda je to veci jen zmeny SW/firmware nebo by to znamenalo vymenu HW, predevsim toho displaye za ten sirsi, co ukazuje dva programy paralelne? Pokud to cele v uvahu pada, idealne jen pres ten SW, jakou mohu cekat cenu a doporuci mi nekdo misto, kde si to nechat provest? Diky moc.
- KamilFKH
- Klubové ID: 2168
Pravdu má. Navíc, jen výměna displeje v palubce nestačí. Musí se v autě vyměnit ještě další komponenty, které jsou součástí profesianal výbavy a nakonec už jen překódovat celé auto z business->pro. Netroufnu si přesně odhadnout cenu, ale jestli máš dovoz z NDR, počítal bych investici tak půlku Tvojí pořizovací ceny.