Zdravim vsechny,chci se zeptat, muj kozenej volant v e36 je jaksi opotrebenej a tak mi na ruce zustava cernej bordylek co se uz loupe...spis bych rek ze je to uz guma pod tou kuzi,proste uz je to ohmatany...tak by me zajimalo jestli nekdo ma zkusenost a jestli se to treba da nejak osetrit nebo impregnovat ci neco podobnyho,nechce se mi kupovat novej volant kvuli tomu(kdyz v tomhle je funkci airbag)..a takovy ty "nadherny" penovy nebo plysovy potahy alias taxifahrer rozhodne nejdou:) dik za pripadny rady
impregnoval jsem to všim možnym, ale dýl jak 14 dní to nikdy nevydrželo, pak se to zas začalo loupat, jedině koupit novej, nebo to nechat přečalounit, což už teda nikdy jak origo nebude.
V Praze potahují volanty ve firmě KCH, která dělá kožené volanty pro automobilky. Dělali mně dva volanty a potah byl k nerozeznání od originálu. Když se jim volant přiveze, tak ho potáhnou do tří dnů. Potažení stojí 2400,- Kč a můžeš si vybrat barvu nití. Najdeš je na http://www.volanty.cz
To je docela dost drahý v odkaze, co jsem sem dával to borec dělá taky z origo BMW kůže, sám jsem si to tam nechával dělat, stálo mě to 1250 Kč a je to fakt pecka super komunikace, cena atd.