Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nevite o dobrym servisu v ostravě??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Yngwie

#21 Příspěvek od Yngwie »

Hlasim se taky...pls kontakt.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ajfel píše:LGD Gazi Opava u kruhace u Globusu ...
vzdy maximalni spokojenost ! vcetne veskereho jednani, domluvy ..

v Sotei jsem byl asi 2x a vzdy udelali, co meli .. ale ..
pristup je proste uplne odlisny.

petr

jojo,Gazi je v poho....je to bývalý bmw servis,kde zůstalo veškeré vybavení a diagnostika...a za poloviční ceny co v cartecu.Sotea je teda mazec jen co je pravda :D
Yngwie

#23 Příspěvek od Yngwie »

A nejaky kontakt na ne by nebyl? Nemaj stranky, nejsou na seznamu a vubec nejaky kontakt krom rejstriku nemuzu najit ... myslim Gazi
ajfel

#24 Příspěvek od ajfel »

Yngwie píše:A nejaky kontakt na ne by nebyl? Nemaj stranky, nejsou na seznamu a vubec nejaky kontakt krom rejstriku nemuzu najit ... myslim Gazi

LGD Gazi
Tel.: 553 611 716
krsa
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od krsa »

GTpower píše:Sotea bmw v privoze...

Do Sotey bych auto nestrčil! byl jsem tam 2x protože jsem potřeboval drobnost a vždycky mě natáhli.Takže já mám špatnou zkušenost.
krsa
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od krsa »

upirveliky píše:
JohnyE36 píše:V Sotey nikdy nic kolikrat tam daji starsi dily misto novych a chteji i za ty starsi i vic nez stoji nove origo v Cartecu a pristup je hrozny.Jen jsem platil za same diagnostiky a silentbloky,ale auto nikdy nedali do poradku tak jak by melo byt...takze uz nikdy vice bych tam s autem nejel...a to ani na vymenu oleje...Zkus zajet do Radvanic byvalej Citroen je to pod pekarnou Majak.Ma tam servis Bohdan Chovanec a dela u nej skvely mechanik Milan,ktera mi dela uz druheho brambora bez problemu za dobrou cenu a rouzumi snad vsemu- na auta,obzvlast Bmw je fakt borec.

a nevis jak se to jmenuje ted? nebo aspon adresu nebo telefon,at mam sanci to najit.urcite se tam zajdu poptat.

jo Milan funguje ale jen pro "známe", takže pokud ho neznáš, tak tam ani nejezdi.Dáš tam auto a za týden když jim zavoláš, tak ti řekne, že na to zapoměl. Spíše bych vyzkoušel tu Opavu.
hc72

#27 Příspěvek od hc72 »

sotea v ostrave, chodim tam s e36, e46 a dobry, kdyz chodite pravidelne, tak je to fajn, ze zacatku jsem myslel, ze to bude na nic
buchtik
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od buchtik »

jen tak pro zajímavost GAZI účtuje na e46 500Kč za hodku což myslím že celkem jde
Pavel-Benesz

#29 Příspěvek od Pavel-Benesz »

Nevíte někdo o dobrém elektrikáři,začala se sypat el.v interiéru.
vojtakawa

#30 Příspěvek od vojtakawa »

Zdravím.
Nechci zakládat, tak oživím starší příspěvek.
Zajímalo by mě, jaká je momentální situace a zkušenosti s Ostravskými servisy?
Koupil jsem E36 328ku před měsícem, udělal jsem si komplet běžný servis sám (olej, filtry, svíčky, všechny kapaliny). No ale pořád mi na tom autě něco nehraje a pár věcí se ozývá na výměnu, jen přesně nevím jaké. Potřebuju kompletní diagnozu, ale nevím, kam to bude nejlepší zavézt. Abych nevyplácl majlant za nic, jak se občas stává. Viděl bych to tak na potřebné změření tlaků válců, diagnostiku, kontrola popřípadě oprava Vanosu,jelikož auto nejede tak jak by mělo a oprava kardanu kvůli dutým nárazům.

Znám jen Sotea a Válek. Přemýšlel jsem o tom servise Válek. Máte zkušenosti? Doporučíte nějaký pls?
Díky
Biturb
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Biturb »

taky chci ozivit toto starsi tema..
Sam jezdim do Sotee a jsem s nima spokojen, jednani zatim nejlepsi ktere jsem zazil.. (jezdime tam dva s 540i)
z me strany musim jedine doporucit!

i tak by me zajimal i jiny servis a vase nazory...
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od mathias22 »

taky sem pro soteu,sice velke veci delam u znameho,ale jak potrebuju nejake cipovinky a poradit tak zajedu tam,a pristup si myslim ze je vyborny,ale nemuseli by byt tak predrazeni!!!to je muj nazor.
Bzuker

#33 Příspěvek od Bzuker »

ajfel píše:
Yngwie píše:A nejaky kontakt na ne by nebyl? Nemaj stranky, nejsou na seznamu a vubec nejaky kontakt krom rejstriku nemuzu najit ... myslim Gazi

LGD Gazi
Tel.: 553 611 716

tak teď nevím našlo mi to LGD Gazi ale v Ostravě Hrabůvce, přitom někdo tu psal že to je v Opavě u Globusu :?
Bzuker

#34 Příspěvek od Bzuker »

já teď řeším jestli do Sotey ještě někdy jet nebo ne. Byl jsem tam na přelomu roku na větší opravě (hlava motoru) auto tam bylo skoro měsíc a teď nedávno se projevila věc která s tím nejspíš souvisí. Skoro to vypadá jako sabotáž nebo to dělal úplný začátečník jinak fakt nevím. Auto teď stojí v jiném servisu a zjistilo se že byla nedotažená většina šroubů na rozvodovém kole. Jeden šroub byl vyskočený úplně a ležel uvnitř motoru. Tím se vysvětlila rána kterou jsem tenkrát slyšel při jízdě a vzápětí mi začaly houpat otáčky a motor se dusil. Měl jsem štěstí že ho nepřibral rozvodový řetěz nebo se mi ty kola nepotkaly. Každopádně mám zaděláno na další opravu kolem 10 tis. takže asi začnu řešit se Soteou reklamaci. Moc ale nevěřím tomu že bych uspěl, tím spíš když bych si tu další opravu chtěl nechat udělat jinde. Jenže dát to znova do Sotey i s tím že by mi třeba nějakou část opravy sami zaplatili a pak s tím jezdit s pocitem že je zas něco udělané jen napůl nebo je něco odbyté to by se mi moc nechtělo.
3er_Cabrio_E36

#35 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

No Sotea si moji důvěru nezískala. Jak jsem viděl jejich dílnu, tak jsem tam měl strach dát auto byť je n na výměnu oleje. Působili na mě jako takoví šmelináři. I s těmi náhradními díly. S autem jezdím do Frýdku-Místku do autoservisu k panu Smetanovi. Sice se na BMW nespecializují (spíš koncern VW), ale autům rozumí a mému autu ještě nikdy neublížili :)
Bzuker

#36 Příspěvek od Bzuker »

nemáte někdo tip jak zatlačit na servis když se nemá k tomu aby si k sobě odtáhl a převzal vozidlo, které má pravděpodobně závadu způsobenou jejich dříve provedenou opravou? začíná mi docházet trpělivost. Minulý týden v úterý mi majitel řekl že buď ten den nebo ve tředu si ho odvezou, neodvezli tak jsem ve čtvrtek volal kdy to teda bude a zase říkal že ten už by to mělo být. Dneska je pondělí a auto si pořád nepřevzali :evil:
3er_Cabrio_E36

#37 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Hmm, nenapadá mě nic, než je otravovat a otravovat a nedát jim pokoj než to odtáhnou. A pak si pohlídat opravu :wink:
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od upirveliky »

v Sotei je to banda špakulantů, přístup k zákazníkovi sice líbivý,ale zato vás pěkně oškubou jak pověstnou husu. zato ale poradili si i s elektronikou na X5, s čímž si jinde rady nevěděli. nesmíte být za blbečka a jednat rázně a s přehledem, jinak vás natáhnou všude.
emtrojak

#39 Příspěvek od emtrojak »

Bombarder píše:V Ostravě není dobrý servis.

Přesně tak!!
Já doporučuji LGD Gazi v opavě u globusu, jezdime tam 7er, 5er, 3er a 100% spokojenost.
Foldas

#40 Příspěvek od Foldas »

LGD Gazi v opavě nikdy jedna e36 výměna lambda sond se zarukou 5 let po pul roce lambdy za 10 tisíc odešli o reklamaci s něma vůbec nebyla řeč po dlouhých debatach mu řekli ať auto doveze že auto pošlou do německa na reklamační řízení k výrobci lambd a že májí na vyřízení půl roku a pokud se prokáže že odešli kvůli něčemu jinému vadnému na autě to tak si to všechno zaplatí(že jsou špatné lambdy tvrdily oni,byl to snímač kliky, staré lambdy funguji v jiném autě bez problemu už nějaký čas). další měl problem s centrálem auto tam stalo skoro 14 dní a řekli mu že má v prdeli grundmodul za několik tisíc(byly to jenom dva zlomené dráty u víka kufru), třetí si nechal přetěsnit olejoovu vanu, vyměnit všecky filtry a oleje, vana vesele tekla dál jenom ji trochu umyly za týden to bylo uplně stejné, do převodovky nalily nějakou kurvu olej nešlo vůbec řadit u toho se jim povedlo rozjebat silentblok co drží na autě kulisu řazení. palivový filtr taky nevyměnily ale naučtovali si ho tak tohle sou mé zkušenosti stímhle servisem
Odpovědět