pokud maš všechny šroubky k loketce tak jednoduše, jsou tam už z vyroby udělane zavity v kastli jen to přišroubuješ nic vic jen to chce rozebrat puvodni panel a podivat kde co je, je možne že to bude schovane pod kobercem.
DawletE30 píše:pokud maš všechny šroubky k loketce tak jednoduše, jsou tam už z vyroby udělane zavity v kastli jen to přišroubuješ nic vic jen to chce rozebrat puvodni panel a podivat kde co je, je možne že to bude schovane pod kobercem.
cely je to v klidu az na ten posledni sroub ve predu pod stredovym tunelem na ten sem se tenkrat vykaslal, protoze sundavat jeste ten panel se vsema sracickama...ve finale to ani nebylo poznat ze tam neni ani to nic nedelalo.
ani ten sroub v predu neni slozitej! staci malym sroubovakem vydloubnout na prave strane tlacitko havarijnich blinkru a sroubek je primo pod nim. nedavno jsem si taky daval loketku a je to fakt jednoduchy
zsteiner píše:ani ten sroub v predu neni slozitej! staci malym sroubovakem vydloubnout na prave strane tlacitko havarijnich blinkru a sroubek je primo pod nim. nedavno jsem si taky daval loketku a je to fakt jednoduchy
a nemate nekdo nafoceny jak a kam zhruba co pac ja jsem z toho tak nejak na vetvi ,moc na tyhle veci nejsem a starej tunel uz mam oddelanej jen mi to tam proste nejde napasovat nevim ,do koberce jsem ete nerezal a chce to asik oddelat sedacku abych vydel pod koberec co ?
ty voe, neblazni, ty by jsi snad kvuli loketce rozdělal celej intr? ten koberec stači na kraji přizvednout a podivat se, pod kobercem by měl byt asi jenom jeden zavit, a nebo jednoši poznaš na plastove kostře od loketky kde je by to asi mohlo byt.
A nebo přijed do Olmika namontuji ti to na počkani a zadarmo
fakt je to brnkacka. osobne sem musel trochu rezat koberec, ale bylo to predrezane. takze jen doriznout. jeden zroub je lehce na pravem boku tunelu zadelan plastovou zatkou a ty dalsi dva myslim drzi rucni brzdu, uz si to presne nepamatuju. bylo potreba delsi srouby, pac ty puvodni jsou kratke. ale jinak vse krasne pasuje a sedi. urcite se nemusi vyndavat sedacka!
aifi667 píše:a jsou vsechny loketni operky stejne jak do sedanu touringu i do coupe?
Jo jo, Sedan/Tour/Coupe jsou stejné a vzájemně zaměnitelné. Jenom Compact má jiný tunel ve předu a Cabrio má vzadu zase zkosení směrem nahoru. Uchycení konzole do podlahy je stejné u všech.