Já mam na autě originál a není na nich znát žádné opotřebení (za již skoro 20 let používání). A to jich běžně dotahuju a povoluju vzduchovou pistoli (samozřejmě že pistolu dotahuju jen asi na 90 Nm a na 110Nm dotahuju momentovým klíčem ručně).
Je to klasický tisícihran. Takže se nemusím bát při každém povolování, že ho strhnu. Jen pokud to pujde někdo krast, a bude mít po ruce sadu ořechů od BMW, tak mu to neudělá žádnou obtíž, ale to bych tak mohl uvažovat u každého pojistného šroubu.
Jinak osobně si myslím, že tisícihran není možné povolit jinak než ořechem a nebo autogenem. Ale možná někdo zná fintu, jak to povolit.
čau, mě udělal kamarád na cnc pětihraný šrouby z klasických-mam na to speciální klíč-nejde na to nasadit ořech-protáčí se to.
Takže zadarmo a funkční;-)
jj té origa jsou naprosto báječní, akorát se mě minule povedlo nějak nešťastně vyvrátit klíč a já si odrbal ten nástavec. Nemáte ponětí co stojí nový a jak si k němu přijdu? Přijde mě docela nesmysl přijít do BMW a chtít po nich pojistnou korunku. Když tak please odpověď do SZ aď to tady nepřečte nějaká černá guma
Ano origo pojistné šrouby jsou kvalitní a i já je mám po X letech sice orezlé ale nepoškozené... To ale nemění nic na tom, že pokud má někdo na autě lepší a dražší kola tak bych volil něco bezpěčnějšího. Tyhle šrouby sundá kdekdo a rozhodně k tomu nepotřebuje žádné sady origo ořechů... Na běžná kola, které se dají sehnat za pár tisícovek ale myslím postačují...