Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pls help!Pneu poradte...
Zdravim jen mam dotaz a potreboval bych pomoct jelikoz sem lajk tak se chci zeptat co dat na leto za pneu mam vybrany Nankang Sport NSII predek 205/50r16 a dozadu 225/55r16 mam mtechnik podvozek:?: .Takze se chci ujistit jestli je dany rozmer co sem si vybral dobre stanoveny jen nevim jestli sem dobre vybral profil. Kazdou radu velice rad prijmu...dekuji ps:Vim ze by nekdo menil na vetsi rafky rovnou ale to ja nechci uz tak je ten podvozek tvrdej a o vetsich kolech uz radsi nechci premyslet:))))
-
- Kontaktovat uživatele:
zdarec. s tim zadkem nevim mam podvozek sniženej o 30mm ( o proti 325i) a vzadu mam to co ty a při naloženým autě a něákým "zhupu" si to lízne.. budu měnit šel bych min. do 225/50 .. líže to o bok. takže bud tak nebo neaky 215 což si stejně myslím ,že je idealka a je to běžnější rozměr takže aji na nízkých gumách se dostaneš na hezčí cenu..
ja bych teda dal předek i azdek stejnej a to neaky 215/40
ale pokud to chces tak jak to mas psaný
tak bych teda volil :
P: 205/50 prumer kola s gumou 50,25cm
Z: 215/55 prumer kola s gumou 51,8cm
ja bych teda dal předek i azdek stejnej a to neaky 215/40
ale pokud to chces tak jak to mas psaný
tak bych teda volil :
P: 205/50 prumer kola s gumou 50,25cm
Z: 215/55 prumer kola s gumou 51,8cm
čau, já mám snižený sportovní podvozek(kw) a mám kola 225/45/17 a mužu ti říct že krom policajtu je to uplně v pohodě
znám borce co dozadu nacpal 235 gumu a hezky mu to licovalo a mel to bez problemu(ale ma kabrio a jezdi spis na krasu) ale rozhodne bych doporucoval ty 205/50 nebo 215/50 je to takovy idelani stred...

znám borce co dozadu nacpal 235 gumu a hezky mu to licovalo a mel to bez problemu(ale ma kabrio a jezdi spis na krasu) ale rozhodne bych doporucoval ty 205/50 nebo 215/50 je to takovy idelani stred...