Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Duneni v diferaku
Hanz píše:muze byt vule v difu, rozdelat, vymezit... nebo utrezenej silentlbok difu... nebo cela napravnice... lozisko na kardanu... zkus to lepe popsat, kdy to dela, co to dela kdyz pridas, uberes, kdyz delas pomale kruhy na parkovisti bez plynu/s trochou plynu...
Deja to kdyz macka a poustim spojku a mam tam tam kvalt.
zdar,
já mám to samý u 335i e92....už sem si na to zvykl a myslím že to má každý báwo i otec na Z4 M kupé. měl jsem to i u M3 e36, ale tam ty rázy byly mnohem větší než mám teď. Jinak začalo mi to dělat na nějakých 10tis km, přesně jak řikáš při sešlapnutí nebo puštění spojky s kvaletem. Dělá mi to ale jen na první 2 stupně na třetí už to není skoro znát a na ostatní to nedělá. Neřeším to, není na závadu pokud to není mega vůle
já mám to samý u 335i e92....už sem si na to zvykl a myslím že to má každý báwo i otec na Z4 M kupé. měl jsem to i u M3 e36, ale tam ty rázy byly mnohem větší než mám teď. Jinak začalo mi to dělat na nějakých 10tis km, přesně jak řikáš při sešlapnutí nebo puštění spojky s kvaletem. Dělá mi to ale jen na první 2 stupně na třetí už to není skoro znát a na ostatní to nedělá. Neřeším to, není na závadu pokud to není mega vůle