Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Duneni v diferaku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Riddick

#1 Příspěvek od Riddick »

Zdravičko lidi.Vlasnim e46 320d.Ma nalitanych 150tis.Nemam sni zadny problem akorat me trochu stve duneni ze zadni casti vozu.Je to urcite duneni z diferaku ktere vznika pri razeni,jakoby nejake rázy nebo co.Dokazete mi poradit co to muze byt a jak to odstranit?Predem dekuji
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

muze byt vule v difu, rozdelat, vymezit... nebo utrezenej silentlbok difu... nebo cela napravnice... lozisko na kardanu... zkus to lepe popsat, kdy to dela, co to dela kdyz pridas, uberes, kdyz delas pomale kruhy na parkovisti bez plynu/s trochou plynu...
“Ability is what you're capable of doing.”
Riddick

#3 Příspěvek od Riddick »

Hanz píše:muze byt vule v difu, rozdelat, vymezit... nebo utrezenej silentlbok difu... nebo cela napravnice... lozisko na kardanu... zkus to lepe popsat, kdy to dela, co to dela kdyz pridas, uberes, kdyz delas pomale kruhy na parkovisti bez plynu/s trochou plynu...

Deja to kdyz macka a poustim spojku a mam tam tam kvalt.
bmw335

#4 Příspěvek od bmw335 »

zdar,

já mám to samý u 335i e92....už sem si na to zvykl a myslím že to má každý báwo i otec na Z4 M kupé. měl jsem to i u M3 e36, ale tam ty rázy byly mnohem větší než mám teď. Jinak začalo mi to dělat na nějakých 10tis km, přesně jak řikáš při sešlapnutí nebo puštění spojky s kvaletem. Dělá mi to ale jen na první 2 stupně na třetí už to není skoro znát a na ostatní to nedělá. Neřeším to, není na závadu pokud to není mega vůle
Johnys

#5 Příspěvek od Johnys »

Nám to dělalo na Toyotě, když se přeřezovalo při rozjezdu, tak to vždycky v diferáku cinklo a pak klid. Ale vůbec sme to neřešili, jezdilo to tak co...
Odpovědět