Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spínač ředící páky u e36-víte nekdo kde je?
U E36 tohoto roku jde od šaltpáky jen spínač zpátečky, resp. drát jde kolem šaltpáky dolů k převodovce k vlastnímu spínači.
Rozhodně to nemá žádnou takovou funkci, která by bránila startu, pokud není zařazený neutrál. Klidně nastartuješ se zařazenou rychlostí ( a samozřejmě sešlápnutou spojkou
).
Rozhodně to nemá žádnou takovou funkci, která by bránila startu, pokud není zařazený neutrál. Klidně nastartuješ se zařazenou rychlostí ( a samozřejmě sešlápnutou spojkou

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Diky za odpoved,je to asi tak,že tam žadny spínač není-zatim jsem žádný nenašel.Mám asi bloklé Alarmrelais,tak se ho snažím obejit a napadlo mě,že by ten spínač u řadící páky mohl nějaký koumák využít,tak proto jsem ho hledal.Netušíš jak muže byt Bosch Alarmrelais zapojeny k zapalování?Podařilo se mi ho obejit co se tyče starteru,benzin.čerpadla,ale nehaže mi ještě jiskru a nevím,kde by mohlo byt přerušeno napájení?Netušíš?Diky Jirka