dobrý den, prosím o radu. dostal jsem se k temhle kolum Bmw Hamann 18 8,5 ET 13,ale mam obavy jestli mi pujdou na E36 kupe? Poradi mi nekdo? a co za gumy popripade. Diky
Bez vytažení lemů Ti to tam bohužel nepude. Bude to drhnout. ET 13 neni na E36 určenej rozměr. Musel by být v rozmezí ET35 - ET41, aby si s tím mohl bez problémů jezdit.
Diky moc,tak zadek jsem tam našel,že by tam mohli jit u 235/40,ale předku se obavam a to ikdyž to mam snížene 4O/40. Co předek na to? Nebo jine gumy? Diky.
a pujde to jen z valcovačkou? Nechci zase zasahovat do kastle když je netknuta a hlavne mam za sebou generalku motoru a to prvni,takže toho mam plne brýle
Pokud máš kasti netknutou, tak bych se na ty kola rovnou vyprdnul, za to to opravdu nestojí. Ty kola sou nejspíš z 5-tkové řady. Koupil bych tam kola s ET co jsem psal výše a máš to v cajku.
mam tam ted origo m3,ale dostal jsem se za dobre k tem hamann,tak mi přijde zase lito je prodat,jsou opravdu krasna. Nejspis budou asi z petky,to souhlasim. http://www.bmw-m.net/Gallery/e36gallery/m3-57.jpg to je pro predstavu,že se jich nechci vzdat. Spis hledam co nejlepsí řešení.
a 5tka ma 74,1 myslim a pokud mas tuto diru tak si sezen stredici krouzky stojej do 200 jiank to kolo na sroubech nikdy nevystredis ,jinak si myslim ze se skrtani nevyhnes bez upravy lemu bo zvyhnuti podvozku ja mam 8,5/17 ET 13 a pneu 215/40 a je to jen tak tak ale nekrtaj ani ne 4 lidech a mam m-tech podvozek,ale 18cky uz by me skrtaly dost ze by se s tim ani nedalo jezdit a mam e46 coupe
Určitě bych se na to taky vybod, budou čumět hodně moc z blatníků a bez úpravy to rozhodně nepůjde a zase na 8,5 dát 215 je dost na hovno, udělá to áčka jak sviňa a budeš muset dát i nízký profil, to na 18 bude tvrdý jak koza a kola za chvilku na našich silnicích zničíš.