Ahoj vsichni,
Chci se zeptat,mate nekdo zkusenost s objednanim noveho identifikacniho stitku?Do jake miry prijde vyplneny?Obavam se,jelikoz jeho objednavaci cislo je vseobecne ze prijde prazdny a pak si ho musi clovek nekde nechat vyplnit.Je to tak?Popripade kde si ho muzu nechat vyplnit?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Identifikacni stitek
Ahoj kluci,
Chtel bych se opet vratit k tomuto tematu a tim vas poprosit o radu popripade pomoc.
Jak uz Author ve vyse resenem predeslal tak po me po prichodu do BMW chteli stary identifikacni stitek,ktery bohuzel nemam,protoze si s nim predesly majitel pri oprave havarovaneho auta moc hlavu nelamal,tudiz ho tam vubec nedal.Mam E36 318i Touring 5/99.No takze mi dali v BMW tento papir (viz.priloha)abych ho vyplnil a pak mi ho daji,ale je v nemcine a nevim presne co si pod urcitymi nazvy predstavuji.Pomozte mi tedy prosim s vyplnenim tohoto papiru pokud budete vedet.
Jde mi o bod:
7.Cislo schvaleni - tj.CE31?
1.Obchodni nazev typu - ?
4.Cislo barvy - mam orientblau - tj.317?
5.Barevny kruh (v prekladu -ale tady vubec netusim)
Pomuzete mi s temito body?Diky moc vam vsem
Chtel bych se opet vratit k tomuto tematu a tim vas poprosit o radu popripade pomoc.
Jak uz Author ve vyse resenem predeslal tak po me po prichodu do BMW chteli stary identifikacni stitek,ktery bohuzel nemam,protoze si s nim predesly majitel pri oprave havarovaneho auta moc hlavu nelamal,tudiz ho tam vubec nedal.Mam E36 318i Touring 5/99.No takze mi dali v BMW tento papir (viz.priloha)abych ho vyplnil a pak mi ho daji,ale je v nemcine a nevim presne co si pod urcitymi nazvy predstavuji.Pomozte mi tedy prosim s vyplnenim tohoto papiru pokud budete vedet.
Jde mi o bod:
7.Cislo schvaleni - tj.CE31?
1.Obchodni nazev typu - ?
4.Cislo barvy - mam orientblau - tj.317?
5.Barevny kruh (v prekladu -ale tady vubec netusim)
Pomuzete mi s temito body?Diky moc vam vsem
- Přílohy
-
- tj.ten papir
- Identifikacni stitek.JPG (39.69 KiB) Zobrazeno 823 x