Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 M3 přední náprava - ramena (čepy)
- LiborM
- Klubové ID: 2314
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Nevím,jestli se to tady řešilo,ale nenašel jsem to.
Mám takový problém.Protože jsem mě vůli na jednom čepu přední nápravy(zadním v nápravnici),tak jsem ho chtěl vyměnit,ale dostal jsem se k problemu,že nemůžu dostat spodní rameno z čepu v nápravnici.
Zkoušel jsem to různě páčit,nahřívat nápravnici horhovzduškou a z různých směrů klepat kladivem,ale prostě to nejde dolů.
A zrovna,když už se tady ptám,na ty ramena,tak se chci zeptat,jesli potom to přelisování vlastního čepu je tam nějaký problém,nebo je na to potřeba nějakej extra silnej lis.
Nemáte někdo zkušenosti s výměnou ramen...
Děkuji...
Nevím,jestli se to tady řešilo,ale nenašel jsem to.
Mám takový problém.Protože jsem mě vůli na jednom čepu přední nápravy(zadním v nápravnici),tak jsem ho chtěl vyměnit,ale dostal jsem se k problemu,že nemůžu dostat spodní rameno z čepu v nápravnici.
Zkoušel jsem to různě páčit,nahřívat nápravnici horhovzduškou a z různých směrů klepat kladivem,ale prostě to nejde dolů.
A zrovna,když už se tady ptám,na ty ramena,tak se chci zeptat,jesli potom to přelisování vlastního čepu je tam nějaký problém,nebo je na to potřeba nějakej extra silnej lis.
Nemáte někdo zkušenosti s výměnou ramen...
Děkuji...
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no ono ty ramena tam budou urcite puvodni takze je to pomerne zatuhly dost , ja uz si nepamatju jakej sem delal presne postup , ale ten dlouhej na naprvnici se taky musel pajsrovat aby sel ven je to docela omrd , ale horsi je to jeste na strane svodu tam byva min mista jeste
kazdopadne nahrat nepomohlo ?
jinak prelisovani samo o sobe neni slozity
mechanickym lisem se budes trapit nejakou chvilku , je lepsi hydraulickej lis , ale ja sem od jiste doby zastancem kdyz cepy novy tak cely novy rameno s cepama
a rovnou koupit oba proste nema cenu tam nechavat neco puvodniho a neni to o tolik drazzsi 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance