Martyn:delam s tim jen jednou za cas nejaky doorboard apod...Nevim jestli je vice typu,ale s tim se kterym delam ja(beru to v havel composites),se pracuje stejne jako s laminem,takze tkanina a prosytit.
John112 píše:Jeden kamarad mi nabízel, že by mohl udělat nějaké díly z karbonu, tak jestli chcete, mohl bych na nej najit kontakt.
Najdi, prosím moc, doufam že s tim trošku umí, jde o pár věcí, ale budou vidět, tak bych rád aby to uměl komplet i s zalakovánim do hladka, prostě řeknu co chci a vyzvednu si kompletní výrobek Díky předem.
Jinak myslel jsem že už to všichni znaj, ale je to prostě pevnější laminát
Cau tadle firma http://www.pro-carbon.com se tim primo zabývá je to kousek od Přerova. Nic víc o nich nevím tak třeba se ti to bude hodit... Ale asi budou ceny trošku jinde...
Takže tady máte to číslo: 775958900
A prej máte říct, že máte číslo od Lukáša z Buchlovice co má červené BMW. Ale jelikož ho neznáte, tak to musíte říct troch jinak.
Např: Mám to číslo od Johna z BMW klub, kterej ho má od Lukáša z Buchlovice co má červené BMW.
Ahoj,
pokud by měl někdo zájem dokážu zajistit potažení karbonem, nebo vyrobit celý díl. Jedná se o karbon, nikoliv imitace. Cena je výrazně nižší, než konkurence. Kvalita je zaručena. Primárně se dělá na motorky, ale na auto je to výrazně jednodušší.
Více do sz