Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
problem s oknem
-
hoj kluci.mam e36 coupe a mam problem s rodicovo okenkem,ze se nestahne o tech pul centaku pri sahnuti na kliku,kvuli te liste,je tam malinky cidlo,ja ho sice mam trochu rozlamane a visi mi na kabelech volne ve dverich a kdyz ho vezmu do ruki a zkusim zmacknout,tak normalne reaguje,ale nemohu prijit nato,kam patri to cidlo,kde ma bejt ze vnitr dveri ,a hlavne kolik stoji treba nove?nebo jestli nekdo ma nejake navic?diky
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF31&mospid=47430&btnr=41_0939&hg=41&fg=40
Dil 15/16 a pasuje to do zamku - pro nefacelift E36. Dulezita je spravna funkcnost 15tky, ta reaguje na kliky, 16tka je mikrospinac, funguje snad vzdy.
Dil 15/16 a pasuje to do zamku - pro nefacelift E36. Dulezita je spravna funkcnost 15tky, ta reaguje na kliky, 16tka je mikrospinac, funguje snad vzdy.
-
Mam podobny problem.Me to fungovalo driv normalne,ale tedka to nefunguje ani kdyz na to zmacknu?nevite nekdo proc?Myslel jsme si,ze to je tim jak mrzne,protoze to zaclo delat kdyz jsem auto umyl a vecer mrzlo,a od te doby to nefunguje,jednou kdyz bylo pres den hodne nad nulou tak to zaclo fungovat,ale ted to zas nejede.Myslite si ze to je jen tim mrazem nebo se to musi vymenit,dekuji za radu