Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vymazání oil servis na e 90
-
Zkus tohle
1. Zastrčit mejdlo, aby se rozsvítily kontrolky
2. Zmáčknout tl. START
3. Zmáčknout a držet tl. nulování denního počitadla kilometrů. Po 5 - 10 vteřinách držení by se mělo zobrazit servisní menu.
4. Krátkými stisky tl. nulování denního počitadla kilometrů najet na položku, kterou chceš nulovat.
5. Dlouhým stiskem tl. nulování denního počitadla kilometrů vyvolat možnost resetování.
6. Krátkým stiskem tl. nulování denního počitadla kilometrů vynulovat položku.
7. Vyndáním mejdla ukončit servisní menu
8. A to je fertig, čertik Bertik.
2. Zmáčknout tl. START
3. Zmáčknout a držet tl. nulování denního počitadla kilometrů. Po 5 - 10 vteřinách držení by se mělo zobrazit servisní menu.
4. Krátkými stisky tl. nulování denního počitadla kilometrů najet na položku, kterou chceš nulovat.
5. Dlouhým stiskem tl. nulování denního počitadla kilometrů vyvolat možnost resetování.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Zkus tohle
2. Zmáčknout tl. START
That's it !
Ahoj, tak s tim tedka trochu bojuju...
Zastrcim klic
Zmacknu start
Pockam az se vykeca
Zmacknu denni pocitadlo kilometru nabehne vykricnik, pak nabehne cerveny obrazek oleje (ten chci vymazat)
A ted jsem v riti
Kdyz mackam kratce tlacitko denniho pocitadla, tak se nic nedeje, kdyz ho podrzim dlouze, tak pak nabehnout nejake divne udaje, nejakej fenstr, kodierdate, atd, ale tam s tim nic moc uz udelat nejde...
Mozna delam neco spatne, jen nevim co.
E90, 330D, 2007, iDrive,....
Moc diky za jakoukoliv radu
Zastrcim klic
Zmacknu start
Pockam az se vykeca
Zmacknu denni pocitadlo kilometru nabehne vykricnik, pak nabehne cerveny obrazek oleje (ten chci vymazat)
A ted jsem v riti

Kdyz mackam kratce tlacitko denniho pocitadla, tak se nic nedeje, kdyz ho podrzim dlouze, tak pak nabehnout nejake divne udaje, nejakej fenstr, kodierdate, atd, ale tam s tim nic moc uz udelat nejde...
-
- Kontaktovat uživatele:
lukasv23 píše:Ahoj, tak s tim tedka trochu bojuju...
Zastrcim klic
Zmacknu start
Pockam az se vykeca
A ted jsem v riti
Třeba ti helpne tohle: http://www.youtube.com/watch?v=k3GiIdy5Dto
Moc prosím o radu, nevíte někdo jak vyresetovat service u E91 330I? Hlasí mi to výměnu brzdové kapaliny, tu jsem vyměnil, a teď bych potřeboval resetnout service. Tento způsob nefunguje http://www.youtube.com/watch?v=k3GiIdy5Dto . Pokud to dělám podle tohoto návodu rosvítí se mi v oranzovém pozadí vykřičník a nikam jinám se nedostanu. Poříd tam je oranžový vykřičník. Nevíte někdo jak na to? Děkuji za radu...
On ten zmíněný servis není zdarma! Jedná se o položku v ceníku (stejně jako nadstandardní výbava), která se běžně vyškrtává, když se konfiguruje nový vůz. Cena vozu je nižší a z pohledu klienta má svobodnější volbu při rozhodování, kam svěří svůj vůz do servisu (např. když není spokojen s poskytovanými službami). A taky v servisním balíčku je obsažen pouze opravdu nutný základ pro provoz vozidla. Ale jinak dobrý marketingový tah. 

TOPCAR píše:On ten zmíněný servis není zdarma! Jedná se o položku v ceníku (stejně jako nadstandardní výbava), která se běžně vyškrtává, když se konfiguruje nový vůz. Cena vozu je nižší a z pohledu klienta má svobodnější volbu při rozhodování, kam svěří svůj vůz do servisu (např. když není spokojen s poskytovanými službami). A taky v servisním balíčku je obsažen pouze opravdu nutný základ pro provoz vozidla. Ale jinak dobrý marketingový tah.
Když jsem auto kupoval v ceníku tato položka nebyla a z celkové ceny jsem dostal 10% slevu. Považoval jsem sevis zdarma jako samozřejmost, u předešlých BMW jsem servis vždy dostal (BMW Card) myslím již od roku 1990. Bylo to ale v NA kde ten servis kreje daleko víc než zde.