zdar na e36 318i mám nové tlumiče (kayaba) a na pravé straně se mi ted už podruhé stalo, že mi tlumič vystřelil horní uložení (2x nové) - tu gumu z něj do kufru a rozbil box od repráku . nemáte s tim někdo už nějakou zkušenost ?? díky
na origo tlumicich nebyly, uz jsme je objednali v bmw, ale je to divny, druhej tlumic slape normalne a ty podlozky tam nejsou a co sem koukal ani jine e36 je tam zespod nemaj (ta horni origo talirovita podlozka se prendavala)
Jsou dva druhy uložení, jedno podložku potřebuje, druhé ne. Je to různé podle výrobce.
Nicméně z popisu usuzuju, že je to jak píše Zave, totiž nejsou podložky tam, kde by být měly
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Jo mě se to stalo, že jsem přejel kanál a píst zadního tlumiče protrhl koberec a projel voe až do kufru.. lol. A byly to taky KAYABA.. Pak mě to spravili, prej tam něco zapomněli, nebo dali naopak. Hm hm čudné.
dneska jsme dodali do praveho (ktery vylit uz po druhy) ten talir zespod, ktery na tech origo nebyl a snad dobry, delali jsme si jeste srandu, ze co vyjedem z garaze, ze poprvy vyleti i ten levy, ale nemelo se tak stat, vyjeli jsme z garaze a rany v kufru levej uz taky takze v pondeli dalsi pracicka
ja osobně doufám, že to vyřeší ty podložky (talíře) origo z BMW , jinak je to na mašli - už sem koupil 5x horní uložení
to sme banda amatéru - pokus omyl