Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cena nalakovani al kol??
-
- Kontaktovat uživatele:
jelikoz mi uz prisla jedna SZ s prosbou o kontakt, dám to sem, at se na to muze kouknout kazdy...
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=115&t=86242
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=115&t=86242
-
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
kola do komaxitu bych si teda nikdy nedal , to pak nekdy dostat dolu uz v podstate nejdeall píše:má to měl za 1000 a flašku slivovice, ale to jen ze známosti, jinak to taky dělá za 3tis ale je to komaxit se speciální barvou

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
Dělám kola v práškové barvě za +- 2000,- sadu, podle stavu., včetně opískování, případně odlakování.
Mám práškovou lakovnu.
Jestli tu někdo říká, že se komaxit nedá odstranit tak akorát kecá. Jde úplně bezproblémově odlakovat a celkem slušně opískovat. Mimochodem pokud je původní lak v dobrém stavu, tak není problém napráškovat barvu přímo na barvu původní a není potřeba nic pískovat.
Mám práškovou lakovnu.
Jestli tu někdo říká, že se komaxit nedá odstranit tak akorát kecá. Jde úplně bezproblémově odlakovat a celkem slušně opískovat. Mimochodem pokud je původní lak v dobrém stavu, tak není problém napráškovat barvu přímo na barvu původní a není potřeba nic pískovat.
ono proto se na ty kola dava, vydrzi dost!! a sundat jde dobre, kdyz vis jakMattyX píše:kola do komaxitu bych si teda nikdy nedal , to pak nekdy dostat dolu uz v podstate nejdeall píše:má to měl za 1000 a flašku slivovice, ale to jen ze známosti, jinak to taky dělá za 3tis ale je to komaxit se speciální barvounerikam ze to budes delat ty ale jen ta technologie je ponekud na kolech naprda... vcera sme se o tom bavili sa Zavem ...cca 1000kc opiskovani , 1200 nalakovani... akorat...Brno