Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e46 330xD nejde vypnut DSC
Cafte,
nevie mi niekto poradit s poruchou DSC? Pri nastartovani sa normalne rozsvieti a po chvili zhasne. Za jazdy funguje vsetko ako ma, ale je problem ked ho (DSC) chcem vypnut, tak nic sa nedeje. Skratka nedokazem ho vobec vypnut. Ked som bol na diagnostike, vymazal nejake chyby a chvilu to fungovalo a znovu sa to neda vypnut.
Dik L
nevie mi niekto poradit s poruchou DSC? Pri nastartovani sa normalne rozsvieti a po chvili zhasne. Za jazdy funguje vsetko ako ma, ale je problem ked ho (DSC) chcem vypnut, tak nic sa nedeje. Skratka nedokazem ho vobec vypnut. Ked som bol na diagnostike, vymazal nejake chyby a chvilu to fungovalo a znovu sa to neda vypnut.
Dik L
- Killca
- Klubové ID: 1648
vyndej si tu listu s tlacitkem a koukni na konektor, pripadne by to chtelo zjistit s multakem v ruce, jestli to tlacitko ma nejakou logiku, nebo jen normalne spina, zkusil bych odpojit konektor a podle toho kollik jde dratu do toho tlacitka, tak bych ty draty (pokud budou dva) zkusil spojit, co to udela, spojit jen cinknutim o sebe
hlavne by to chtelo mit po ruce diagnostiku, nejlip aspon GT1, zkusit se podivat co je taky na to tlacitko naprogramovany, nekdy tam je vypnuti jen prvniho nebo jeste druhyho rezimu, ale u novejsich jsou ty rezimy asi 3 nebo 4, tak aby to tlacitko umelo fakt vypnout vsechno, protoze jinak to treba zase od 40kmh DSCkuje
hlavne by to chtelo mit po ruce diagnostiku, nejlip aspon GT1, zkusit se podivat co je taky na to tlacitko naprogramovany, nekdy tam je vypnuti jen prvniho nebo jeste druhyho rezimu, ale u novejsich jsou ty rezimy asi 3 nebo 4, tak aby to tlacitko umelo fakt vypnout vsechno, protoze jinak to treba zase od 40kmh DSCkuje
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Ahojte mám e46 330XD 2001 a keď stlačím krátko tlačidlo DSC tak mi zasvieti klasika oranžová šípka no keď to podržím dlhšie tak mi to úplne zhasne a už sa nedá ani zapnúť na oranžovo až keď vypnem motor vtedy to funguje ale len do polohy 1 úplne mi to nejde vypnúť. Čo je divné.
Ak máte nejaké rady info rád privítam dik........
Ak máte nejaké rady info rád privítam dik........