a furt se neodvolavejte a nenadavejte na pravidla, kdyby nebyli lidi vymatlany, tak se zadny nemusej delat, staci jen trochu rozumnyho uvazovani
kazdopadne tema JAKY OLEJ je problem, kterej asi nepude resit

no jo, ty do filcky můžeš nalít klidně fritol, tam to je jedno...Zave píše:a neni to jedno? I obycejny olej musi vykazovat dostatecne vlastnosti, jinak by se snad neprodaval
myslel sem to znackou, ne fritovacim olejem apod.... Prece kdyz nalejes do auta 10w40 od Castrolu nebo 10w40 od treba Penzoil, mogul apod tak se nic nestane a ty to ani nepoznas...bergos píše:no jo, ty do filcky můžeš nalít klidně fritol, tam to je jedno...Zave píše:a neni to jedno? I obycejny olej musi vykazovat dostatecne vlastnosti, jinak by se snad neprodaval
jinak já leju Shell 5W-30 ale přejdu na 5W-40.
tak jasne ta specifikace toho oleje je porad stejnaZave píše:myslel sem to znackou, ne fritovacim olejem apod.... Prece kdyz nalejes do auta 10w40 od Castrolu nebo 10w40 od treba Penzoil, mogul apod tak se nic nestane a ty to ani nepoznas...bergos píše:no jo, ty do filcky můžeš nalít klidně fritol, tam to je jedno...Zave píše:a neni to jedno? I obycejny olej musi vykazovat dostatecne vlastnosti, jinak by se snad neprodaval
jinak já leju Shell 5W-30 ale přejdu na 5W-40.(mysleno bezne auto na jezdeni, ne zavodaky apod)
tj... jaky je rozdil kdyz das olej za 3tis a olej za 700?MattyX píše:tak jasne ta specifikace toho oleje je porad stejnaZave píše:myslel sem to znackou, ne fritovacim olejem apod.... Prece kdyz nalejes do auta 10w40 od Castrolu nebo 10w40 od treba Penzoil, mogul apod tak se nic nestane a ty to ani nepoznas...bergos píše: no jo, ty do filcky můžeš nalít klidně fritol, tam to je jedno...
jinak já leju Shell 5W-30 ale přejdu na 5W-40.(mysleno bezne auto na jezdeni, ne zavodaky apod)
pak mozna akorat poznas ze nekterej se lip hreje nekterej hur a to je asi tak vsechno
tak sem to nemyslel vtipálku, mysle sem třeba 5w 30 nebo 5w40, kapíštoJarouch píše:Nalej tam co chceš... když ušetříš pár korun na oleji pak si koupíš motor... všk o co jde že?3llf píše:zdar hoši, mám otázku na toto téma, mám 330d a doteď tam leju 0W30,ale už mě to začíná štvát,pač to zrovna moc levné není, jakým olejem bych ho mohl nahradit, dík za rady