Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 320i - nenastartovali jsme
čao, pomožte definovat problém, prosim
vklidu si jedu, na chvíli vypnu motor a už jsem to nenastartovala.
jak se chová:
při otočení klíčem do startovací polohy se ozývaj zvuky zřejmě od startéru /pod haubnou před řidičem/. jsou to regulérní rány, když otočim klíč a držim tak je slyšet bum - bum - bum ..
když klíč držim dýl /pár vteřin/, začne chrastit vypnutý topení, šrumec pod volantem, budíky tikaj
při startování se všechno rozsvítí - budíky, kontrolky, dokonce i vypnutý světla.
první, co jsme zkoušeli, byla baterka, ale přes kabely jsme nenastartovali.
rady, který jsem dostala
- zkusit roztlačit, bohužel zrovna stojim na místě, kde neni kam moc roztlačovat, malý uličky na starym městě..
- zkusit roztáhnout - nemam k dispozici druhý auto
- vypadlej pastorek ve startéru, co s tim dyžtak?
- kdyby to byl vadnej startér, tak jakej novej /použitej/ mam shánět /byl mi nabídnutej z pětky dýzla, ale nevíme, jestli se dá použít na moje auto.
dá se to kdyžtak spravit na ulici, nebo musim shánět odtah? parkuju samozřejmě bez parkovačky na blbym místě, nemůžu ho tam nechat stát tejden
rok výroby auta 2000
dík za rady
vklidu si jedu, na chvíli vypnu motor a už jsem to nenastartovala.
jak se chová:
při otočení klíčem do startovací polohy se ozývaj zvuky zřejmě od startéru /pod haubnou před řidičem/. jsou to regulérní rány, když otočim klíč a držim tak je slyšet bum - bum - bum ..
když klíč držim dýl /pár vteřin/, začne chrastit vypnutý topení, šrumec pod volantem, budíky tikaj
při startování se všechno rozsvítí - budíky, kontrolky, dokonce i vypnutý světla.
první, co jsme zkoušeli, byla baterka, ale přes kabely jsme nenastartovali.
rady, který jsem dostala
- zkusit roztlačit, bohužel zrovna stojim na místě, kde neni kam moc roztlačovat, malý uličky na starym městě..
- zkusit roztáhnout - nemam k dispozici druhý auto
- vypadlej pastorek ve startéru, co s tim dyžtak?
- kdyby to byl vadnej startér, tak jakej novej /použitej/ mam shánět /byl mi nabídnutej z pětky dýzla, ale nevíme, jestli se dá použít na moje auto.
dá se to kdyžtak spravit na ulici, nebo musim shánět odtah? parkuju samozřejmě bez parkovačky na blbym místě, nemůžu ho tam nechat stát tejden
rok výroby auta 2000
dík za rady
měli jsme to chvíli na kabelech a nechyt se. pravda je, že jelikož nebylo vedle místo na zaparkování, tak jsme to zkoušeli jen pár minut. řikala jsem si, že kdyby to baterka byla, tak by se asi nevyflákala natolik, že by nenaskočila, protože jsem s tim fakt chvíli předtim jezdila.Jarouch píše:Zkusil bych nejdříve novou baterku... Občas se stane že z ničeho nic odejde.... a pokud je špatná tak nepomůžou ani kabely
ale pravda je, že to budu muset podniknout jako první, i tak by dřív či později přišel její čas..
-
BMWX5power
- Klubové ID: 1795
to znam v baumaxu a na obalu 300A tranzit se ani necukZave píše:taky bych to tipl na baterku,... tohle mi jedna neface e46 udelala taky... Ale samozrejme po netu se diagnostikuje blbe...
btw: co ste meli za kabely? za 300korun z globusu?to je asi jak kdyby jsi to propojila spagatkem od pradelniho susaku
izolaci to ma jako krava ale medi je tam nitka.
zkusil bych ještě pořádný kabely a nebo je něco špatně přikostřený
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D
to mi taky bylo řečený, že nejsou kabely jako kabely. už si nepamatuju, co stály ty moje, ale jednou už jsme to kdysi na ně navrčeli. jinak kámoš mi ukazoval jeho seškvařený, když startoval svýho renaulta, lol
když mi kdysi odešla baterka, chovalo se to celý trochu jinak než teď. nicméně zkusim zejtra dát novou a kdyžtak se ozvu, kdyby byl třeba odtah, díky za to. a koupim rovnou pořádný kabely.
jinak ještě, jen abych byla zas o něco chytřejší - jak je to s 'kompatibilitou' startérů? jakej bych mohla použít a jakej ne?
a co přesně je pastorek?
co to znamená?BMWX5power píše: a nebo je něco špatně přikostřený
-
BMWX5power
-
Miguel
- Klubové ID: 1507
Jde o to, že se tam může dostat nespálené palivo, které pak shoří.BMWX5power píše:no hlavně některý nejdou např s automatickou převodovkou.meme píše:jo a ještě, když jsem tu hledala nějakej takovej problém, dočetla sjem se, že nějaký auta se nesměj roztlačovat .. jaký a proč?
nevym proč ale prej auta s katalyzátorem
dobrá chlapi, dík všem.
budu doufat, že je to fakt tato banalitka..
ještě mě pobavilo, že jak jsem byla lehce nervózní a měla jsem klíč v poloze jedna, tak se mi na displeji objevili nějaký čísla a já si řikala - nemačkej nic na tom klíči, a zároveň jsem na něm vztekle mačkala uplně všechno. tak doufam, že jsem si to alespoň přeprogramovala na vrtulník
ještě mě pobavilo, že jak jsem byla lehce nervózní a měla jsem klíč v poloze jedna, tak se mi na displeji objevili nějaký čísla a já si řikala - nemačkej nic na tom klíči, a zároveň jsem na něm vztekle mačkala uplně všechno. tak doufam, že jsem si to alespoň přeprogramovala na vrtulník
-
BMWX5power
nebo na hlavni teroristickou celosvetove hledanou karumeme píše:dobrá chlapi, dík všem.
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D
teď mi sklaploBMWX5power píše:nebo na hlavni teroristickou celosvetove hledanou karumeme píše:dobrá chlapi, dík všem.
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem si vzpomněl, že mi sice na e36ce dělalo něco podobného. Když jsem chtěl nastartovat, tak mi začali blikat kontrolky, motor přitom točil, ale nechytlo to. Jinak se vše chovalo jako by baterka byla OK. Světla svítily, radio hrálo, centrál fungoval.
Pak jsem se tu dočet, že by to mohla být baterka, tak jsem jí vyměnil za jinou a bylo po problému.
A také se mi to stalo zničeho nic. Auto jsem v garáži nastartoval, vycouval. Bez problému. Ale potom jsem auto chtěl zavést a nic.
Takže by to ta baterka být mohla
Pak jsem se tu dočet, že by to mohla být baterka, tak jsem jí vyměnil za jinou a bylo po problému.
A také se mi to stalo zničeho nic. Auto jsem v garáži nastartoval, vycouval. Bez problému. Ale potom jsem auto chtěl zavést a nic.
Takže by to ta baterka být mohla
to je dobrá zpráva. jen se mi nelíbilo to bouchání zpod haubny. to byl vpodstatě jedinej zvuk, že by se snažil nějak přehnaně točit to vůbec.
dam zejtra vědět. otec řikal, že by doma zkusim vyrobit nějakou dobíječku, ale pokud by to baterka byla, tak to evidentně chce novou, takže vemu bágl a pomastim asi někam a benzínku ..
dam zejtra vědět. otec řikal, že by doma zkusim vyrobit nějakou dobíječku, ale pokud by to baterka byla, tak to evidentně chce novou, takže vemu bágl a pomastim asi někam a benzínku ..
-
BMWX5power
to tam pořád stojíš ??????????????meme píše:to je dobrá zpráva. jen se mi nelíbilo to bouchání zpod haubny. to byl vpodstatě jedinej zvuk, že by se snažil nějak přehnaně točit to vůbec.
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D