Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Cerpadlo ostrikovace

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cawba
Klubové ID: 2034
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Cawba »

Nevite prosim nekdo, kde, nebo od jakyho vyrobce, sehnat pumpu ostrikovace na touring/compact?
Musi mit dva vystupy (predni/zadni sklo) a musi mit konektor viz. obrazek.
Myslim samozrejme druhovyrobu, za nejakej rozumnej peniz.
Co mi byli schopni objednat, tak to melo sice dva vystupy, ale uplne jinej konektor :(
http://bmwfans.info/parts/catalog/67128360627/
Přílohy
kon.JPG
kon.JPG (25.36 KiB) Zobrazeno 1211 x
Jarouch
Klubové ID: 1758

#2 Příspěvek od Jarouch »

Zdar zkus vrakáč... Nebo se mrkni po universálním taky jsem to viděl fungovat :wink:
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Maikl »

_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od _peper »

Skoro všechny auto májí ty pumpy podobné, tedy pokud se nebavíme o nových autech. Takže si zavolej třeba do toho mjauto nebo aci, že potřebuješ ostřik na sklo a na kufr a jaký konektor a oni ti nabídnou buď univerzál nebo přímo na BMW. Já kupoval na golfa asi za 300 univerzál a byla lepší jak origo :)
Cawba
Klubové ID: 2034
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Cawba »

Hosi, diky za "uzitecne" rady, telefon ovladat umim :roll:

Potrebuji, aby mel konektor tvar viz. vyse (abych si zbytecne nepridelaval praci) a dva vyvody.
Trochu jsem po tom snupal a zjistil jsem nasledujici, snad pravdive:
tento typ se daval do aut do 10/97, potom se zacal davat s ovalnym konektorem (jako VW s dvema plochymi piny) - ten umi sehnat skoro vsude (Hella, Vemo, ...)
Bohuzel mi nikde nejsou schopni pomoct a sehnat to co potrebuju. Pokud nekdo ma stejny typ, budu rad, kdyz mi okoukne original cislo a vyrobce na nem. Diky :wink:
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jendix »

Cawba píše:Hosi, diky za "uzitecne" rady, telefon ovladat umim :roll:

Potrebuji, aby mel konektor tvar viz. vyse (abych si zbytecne nepridelaval praci) a dva vyvody.
Trochu jsem po tom snupal a zjistil jsem nasledujici, snad pravdive:
tento typ se daval do aut do 10/97, potom se zacal davat s ovalnym konektorem (jako VW s dvema plochymi piny) - ten umi sehnat skoro vsude (Hella, Vemo, ...)
Bohuzel mi nikde nejsou schopni pomoct a sehnat to co potrebuju. Pokud nekdo ma stejny typ, budu rad, kdyz mi okoukne original cislo a vyrobce na nem. Diky :wink:
ahoj.. řešil jsem stejný problém.. bohužel je to podle mě neřešitelný.. všechny nový čerpadla jsou pro novější konektor.. já to vyřešil tim, že jsem koupil čerpadlo starší s novějším konektorem (řikal jsem si že bude mladší) včetně přívodního kablíků.. ted si nejsem jistej jestli jsem přendal konektor nebo střihnul kabely.. (myslim že ale spíš střihnul kabely).. není to uplně optimální řešení.. ale těžko seženeš nový čerpadýlko se starým konektorem..
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od paveld »

Mě na E36 taky odešla a dával jsem tam z E30tky, je stejná... ale má jen jedne výstup. Pokud se ale dělá i dvojvýstupová na E30tku (asi toura), tak by to neměl být problém sehnat... E30tkovejch použitejch bude k sehnání hromada.
all
Klubové ID: 1018

#8 Příspěvek od all »

takové se mi válí doma....
Odpovědět