Depo(ilustrační obrázek, blinkry by byly origo):

Originál s AE:

Bavíme se tady o světlech na E36, tudíž měl na mysli tyto a ne origo E39 a vejšfidzi píše:Tobě se světla FC e39 nelíbí? Mě ano._peper píše:Světla kde jsou kroužky už z výroby namontované se mi vůbec nelíbí
Je tam 6x žárovka v každém světle, takže to svítí OKpaveld píše:Pokud koukáš na svítivost těch kroužků jen na fotky, tak to dost klame... v reálu budeš zklamanej. Aspoň já byl když jsem to viděl...
Co se týče H1/H7 - je to záměnný, na facelift můžeš dát H1 světla. Výhoda je, že maji čočku, proti těm H7... jedinně že bys sehnal něco neorigo co má H7 i čočku.

No, každýho názor... neberu ten tvuj, ale já s mám svuj. Pokud jsi to viděl v reálu a víš jak to svítí, tak věřim že se ti to může líbit víc...je to na toběfidzi píše:Je tam 6x žárovka v každém světle, takže to svítí OKpaveld píše:Pokud koukáš na svítivost těch kroužků jen na fotky, tak to dost klame... v reálu budeš zklamanej. Aspoň já byl když jsem to viděl...
Co se týče H1/H7 - je to záměnný, na facelift můžeš dát H1 světla. Výhoda je, že maji čočku, proti těm H7... jedinně že bys sehnal něco neorigo co má H7 i čočku.Jo a jaká je výhoda těch čoček? Slyšel sem, že ty předFC světla dost špatně svítí.
Keks> Díky, něco takového sem potřeboval vědět.
Já mám H1 s halogenem. Nevím jak svítí H7, ale tohle fakt není žádný gól. Jestli svítí H7 ještě hůř, tak to není H7, ale hřbitovní svíčka.paveld píše:No, každýho názor... neberu ten tvuj, ale já s mám svuj. Pokud jsi to viděl v reálu a víš jak to svítí, tak věřim že se ti to může líbit víc...je to na toběfidzi píše:Je tam 6x žárovka v každém světle, takže to svítí OKpaveld píše:Pokud koukáš na svítivost těch kroužků jen na fotky, tak to dost klame... v reálu budeš zklamanej. Aspoň já byl když jsem to viděl...
Co se týče H1/H7 - je to záměnný, na facelift můžeš dát H1 světla. Výhoda je, že maji čočku, proti těm H7... jedinně že bys sehnal něco neorigo co má H7 i čočku.Jo a jaká je výhoda těch čoček? Slyšel sem, že ty předFC světla dost špatně svítí.
Keks> Díky, něco takového sem potřeboval vědět..
Já měl na autě facelift světla a nic moc, s xenonama to bylo pořád nic moc, jen to začlo oslňovat... tak jsem si koupil zachovalý H1 světla s čočkama a je to kur** rozdíl. Už bych neměnil...