Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přestavba H7 na H1
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Ok, bavíme se jen o origo světlech.. měl jsem za to, že Bosh byly H1 čočky a ZKW H7 parabolky (a k nim příslušný skla). Máš někde link na ty skla ZKW H1 .. pro (bi)xenony? Nechal bych tam klidně ty původní H7 skla, ale před čočkou je prá potřeba mít čiré sklo, aby se netříštilo. Nechtěl bych kohokoliv oslňovat, protože to sám nemám rád.Mirda328 píše:mam hella H7 v ma tom mam nove skla ZKW pro H1 a bixen....nyni pridavne dalkove jsem samo nechal H7 pac H1 je shitoidni, bez problemu sviti to nadherne, a neoslnuje
na kreteny s fabiema co oslnujou jak krava to funguje dobre![]()
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Šak jo paráda tak jsem to myslel, do origo ZKW H7 zastavět bi-čočku plus vyměnit čelní sklo za čiré. Mám v merku tohle http://www.dolej-olej.cz/0/xenony/cockove-bixenony.htmlMirda328 píše:pocitej ze tak nebo tak je lepsi zastavet do svetel H7 bixenon a koupit nove predni sklo pro predface model, nasadis zacvaknes jedes, neni co resit ............ rozeber si to a pochopis..... je to cca den prace aby to dobre makalo, nic vic, nic minMirda328 píše:mam hella H7 v ma tom mam nove skla ZKW pro H1 a bixen....nyni pridavne dalkove jsem samo nechal H7 pac H1 je shitoidni, bez problemu sviti to nadherne, a neoslnuje
na kreteny s fabiema co oslnujou jak krava to funguje dobre![]()
nebo popř. máte lepší nápad ..?