Odcházej mi vepředu kotouče a nevim jaký zvolit. Můžu mít vrtaný Zimmermany, vrtaný Feroda, nebo Brembo Max, co je lepší ?
Osobně se mi nejvíc zamlouvaj ty Zimmermany, ale někde sem čet že na ně stačí párktát pořádně šlápnout z vyšší rychlosti a sou zvlněný. Máte někdo s nima zkušenost ? Bude to v kombinaci s deskama ATE
Jak už psal Hyena, ano máme je s Hanzem na M3 a opravdu nelituju, že sem do nich šel. Naprostá spokojenost. Mám to rovněž s kombinací destiček ATE. Několikrát sem je musel opravdu solidně zašlápnout a nic se nezkroutilo. Základ je, aby se koupily opravdu vyrobené v Německu a né nějaké Polské šmejdy. Za další je třeba je v začátku trochu šetřit a zajíždět je. Né, že hned po namontování je někdo někde zadupne z 200Km/h na 50Km/h. Za ty peníze solidní upgrade brzd. Doporučuju.
Lion píše:Jak už psal Hyena, ano máme je s Hanzem na M3 a opravdu nelituju, že sem do nich šel. Naprostá spokojenost. Mám to rovněž s kombinací destiček ATE. Několikrát sem je musel opravdu solidně zašlápnout a nic se nezkroutilo. Základ je, aby se koupily opravdu vyrobené v Německu a né nějaké Polské šmejdy. Za další je třeba je v začátku trochu šetřit a zajíždět je. Né, že hned po namontování je někdo někde zadupne z 200Km/h na 50Km/h. Za ty peníze solidní upgrade brzd. Doporučuju.
Můžu se zeptat, kde jsi ty zimmermanny objednával a jak jsi ověřil (pokud to bylo z e-shopu), že jsou německý a ne polský, jak píšeš? Na netu jsem je našel vrtaný + chlazený od 3962,-za pár...
Lion píše:Jak už psal Hyena, ano máme je s Hanzem na M3 a opravdu nelituju, že sem do nich šel. Naprostá spokojenost. Mám to rovněž s kombinací destiček ATE. Několikrát sem je musel opravdu solidně zašlápnout a nic se nezkroutilo. Základ je, aby se koupily opravdu vyrobené v Německu a né nějaké Polské šmejdy. Za další je třeba je v začátku trochu šetřit a zajíždět je. Né, že hned po namontování je někdo někde zadupne z 200Km/h na 50Km/h. Za ty peníze solidní upgrade brzd. Doporučuju.
Můžu se zeptat, kde jsi ty zimmermanny objednával a jak jsi ověřil (pokud to bylo z e-shopu), že jsou německý a ne polský, jak píšeš? Na netu jsem je našel vrtaný + chlazený od 3962,-za pár...
Koupil sem to právě přez Hanze, takže sem se o více nestaral. Podmínka byla kvalita - což praxe potvrdila. Níže jsou moje Zimmermany, když sem si je přivezl.
jj jasný, pokavad to bude někdo umět o 5ti kilo levnějc tak na to seru, páč u Petra je to jistota a hlavně to nebudou šity z Polska, ale origo, ale pokavad by to někdo uměl origo třeba za 3900 jak tu někdo psal, tak to by se dalo přemejšlet