Koukal sem se na nějaké opravdu decentní a neuřvané laďáky a Remus Wild Label se mi zdál tak nejumírněnější. Slyšel někdo tenhle výfuk na tomhle motoru na vlastní kůži? P.S.: Videa na jůťůbu sem viděl, ty mě nezajímají [/list]
Já bych neřešil moc ten rámus já mám nějakej Deutch exhaust system když se postavim za auto tak to je docela hukot a ve vnitř i při otevřeném okýnku slyším jen takové jemné dunění... myslím že E36 jsou hodně dobře odzvučněná...
nicoczech píše:Já bych neřešil moc ten rámus já mám nějakej Deutch exhaust system když se postavim za auto tak to je docela hukot a ve vnitř i při otevřeném okýnku slyším jen takové jemné dunění... myslím že E36 jsou hodně dobře odzvučněná...
No mě nejde ani tolik o hluk v interiéru. Ale prostě, že nechci dělat hluk nikde. Chci jen podtrhnout zvuk R6.
U nás bude asi problém sehnat, mělo by to ale jít tady [/url]http://www.lexani.cz/vyfuky.htm[url], jinak jim zkus napsat ohledně cenovky...[/url]http://www.supersprint.com/USP000bmwE364.asp[url]
Na 328 jsem si koupil komplet nerez od FK. Jsou to 2 nezávisle na sobě oddělené tlumiče pro každou větev. Zvuk krásně decentní a hutný, mam z toho velkou radost
ironpipi píše:Možná je to kvalitou zvuku videa, ale ten první se mi zdá zvukově lepší...
Jj, zvukově se mi moc líbil taky, ale už asi stárnu a jet s timhle do holandska a zpátky, tak máš vyduněnou palici jak svině. Ale na normal kratší trasy jsem to vytáčel moc rád. Ale psal jsi, že chceš decentní, ne hučák, což ten layting rozhodně decent nebyl
cokoliv co nema v sobe tlumici vatu bude dunet. Ja mel Remus 2x na M3 a pokazdy to bylo hucak jak blazen. Originalni vyfuk ma nekolik vrstev a je sypany piskem, takze proto je tak tichej, ale i tezkej.
Speedy píše:cokoliv co nema v sobe tlumici vatu bude dunet. Ja mel Remus 2x na M3 a pokazdy to bylo hucak jak blazen. Originalni vyfuk ma nekolik vrstev a je sypany piskem, takze proto je tak tichej, ale i tezkej.
Ale na M3 jsi měl asi jinou řadu. Ten Wild Label má EU homologaci, tak řvát by snad neměl. A pak má taky vyndavací vložku a měl by řvát