Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

NÁHRADNÍ KLÍČ !!!??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
xsun
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od xsun »

kenedy píše:Zdarec Chlapi.
U nás v Hradišti jsem sehnal borce, který o sobě tvrdí, že mi udělá kopii klíče na E36 za 450 ,-
Tak jsem zvědavý:o))))))
Je to takový ten s tím světýlkem.
Tak jsem zvědavý jestli kecal, nebo jsem narazil na nejlevnějšího borce pod sluncem.. :twisted: :evil:
Potom napíšu, jak to zvoral..
Zdarec Chlapi.

jj, tak to dej vedet ... i kdyz davat nekomu udelat klic k auto jen tak nekomu, nevim ... se potom muze stat ze svoje auto taky uz nemusis najit pred barakem ...
james323

#22 Příspěvek od james323 »

Potřeboval bych vyfrézovat klíč k E46, ten starší typ s třemi tlačítky . Sehnal jsem si ten polotovar - klíček s pouzdrem dálky, jde jen o to vybrousit tam tu drážku. Už jsem s tim oběhl několik zámečnictví, prý memí problém to vyfrézovat, ale nejde nim to uchytit. Nevíte kde by mi to udělali, nejlépe v Praze ? Někde jsem zahlédl doporučení na provozovnu v Tesco Zličín...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

james323 píše:Potřeboval bych vyfrézovat klíč k E46, ten starší typ s třemi tlačítky . Sehnal jsem si ten polotovar - klíček s pouzdrem dálky, jde jen o to vybrousit tam tu drážku. Už jsem s tim oběhl několik zámečnictví, prý memí problém to vyfrézovat, ale nejde nim to uchytit. Nevíte kde by mi to udělali, nejlépe v Praze ? Někde jsem zahlédl doporučení na provozovnu v Tesco Zličín...

Musíš to zkusit někde, kde umějí frézovat klíče bez sundání ze svazku, mají tam na to nějaký "forechtung" :)

Jinak nejde jen o to tam vybrousit tu drážku, ale taky o ten čip imobilizéru :)
Odpovědět