Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Neco chrasti :((
-
- Klubové ID: 1880
Zdravym ALL,nejsem zrovna odbornik,ale dneska kdyz sem otevrel motor,tak v tom neco strasne divne chrasti,je to fakt strasny zvuk.Ale mam takovy pocit ze je to z mista ktere sem oznacil,na fotce.Skryva se tam neco takoveho co by to mohlo byt?A nebo je to jinde??P.S foto neni moje,ale vypujceno.
- Přílohy
-
- Motor2.JPG (51.14 KiB) Zobrazeno 1546 x
-
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Cau, možná by nebylo špatné nafotit svuj motor, může to bej vážně jen banalita např: uvolněnej nějakej kryt. Ale zárověn pochybuji, že bychom ti mohli nějak pomoci, jelikož si se nám ani nepokusil zvuk popsat (zuk je plechový, plastový, nejaké skřípění , cvakání, alespon takhle).
P.S. A už se konečne naučte dotazy psát smysluplně, uveďte alespoń typ auta, rok vyroby, motorizaci. Většina členu tě ignoruje jen kvuli tomu, asi bych tě taky přešel, ale jelikož nemám co dělat, tak jsem ti věnoval pár minut svého času.

P.S. A už se konečne naučte dotazy psát smysluplně, uveďte alespoń typ auta, rok vyroby, motorizaci. Většina členu tě ignoruje jen kvuli tomu, asi bych tě taky přešel, ale jelikož nemám co dělat, tak jsem ti věnoval pár minut svého času.

Čau lidi mám E46 320i 110KW M52 a taky mi ta něco chrastí tak jsem vlezl pod auto a koukám nikde nic volnýho a pak bouchnu do výfuku a už jsem byl doma.Jak je první oválný tlumič kousek za spodním plastovým krytem motoru tak když do něj bouchnu tak to vydává zvuk jako kdyby byl plný rolniček:-)Myslíte že může tento díl výfuku ovlivnit spotřebu?Nedostanu se totiž pod 13L/100KM a má potvrzeno,že se stím sá jezdit za 8-9l.Jinak jde motor dobře otáčky nekolísaj.Spotřeba vždy vylítne po nastartování za studena mám tam třeba 13.1l/100KM večer po najetí 200km ráno nastartuju a hned to skočí na 14,7l/100KM má někdo nějakou zkušenost s tímto dílem?Jinak ten díl má v etk číslo 18301437600
-
- Kontaktovat uživatele:
No ten ovalnej díl by měl bejt katalizator ne? A jestli v něm chrasti, tak to by znamanalo, že je KO. A když katalizator vykuchaš (nebo se vysype), tak auto víc řve, žere a i jede. Ať mě nekdo kdyžtak opraví, ale myslim, že to je celej problem. Vymen katalizator a je to. Ale počkej co řeknou ostatní.
-
- Kontaktovat uživatele:
Neni nic jednoduššího nez vyndat vejfut ven, u svodu jsou 2 matky, pak je tam par hačku a držáku (teda alepoň u E36) normalne ho vyndej ven (bacha bude hodně težkej) a postav ho na vejsku a vyklepej ho, ja to udelal a vypadal z nej bordel a když to nepomuže, tak zajed za nekym kdo vejfuky dela a nech třeba vymenit ten katalizator. A jeste zkontroluj, jestli neni nekde děravej, ja jsem ho z jedny strany ucpal a z druhy pustil kompresor a hledal vítr.jAKUB píše:Právě že mě připadá,že je to spíš tím bordelem co je tam rozsypanej ucpaný.Jinak auto neřve a naopak se mi zdá že občas jede líp a občas hůř

Kat bude asi v pohodě chrastí jen ten první tlumič koukal jsem i do etk a opravdu má m52 na E46 dva tlumiče jeden vepředu ten mám asi KO něco v něm chrastí jako by byl rozsypanej a druhej je v zadu ten je OK zkusim tu diagnostiku nějak mi přijde divný,že by tlumič zvednul spotřebu na 14l.Co je mi taky divný u tý spotřeby,že když jedu dálku a vynuluju BC tak se dostanu na 9l/100km to tam zůstane pak nechám auto přes noc stát ráno přijdu nastartuju a skočí tam třeba 13.7 a pak už se to těžko dostává dolu 

-
- Klubové ID: 1774
- Kontaktovat uživatele:
Teda ty než okecáš proč jsi to sem napsal že tím důvodem proč jsi to otevřel, a nepřehlédnul, proč jsi se zrovna teď koukal na fotky a četl nějaký text to je taky doba takže všichni chápou ne?John112 píše:Cau, možná by nebylo špatné nafotit svuj motor, může to bej vážně jen banalita např: uvolněnej nějakej kryt. Ale zárověn pochybuji, že bychom ti mohli nějak pomoci, jelikož si se nám ani nepokusil zvuk popsat (zuk je plechový, plastový, nejaké skřípění , cvakání, alespon takhle).![]()