Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	E46 muzika výměna
- FreeTree
Kudy jsi táhnul kabeláž k zesíku? Určitě hodit signálové a napájecí kabely od sebe, a teď už nevím, jednou stranou jde svazek elektriky na zadek auta. Takže signály na druhou stranu auta nebo středovým tunelem. Sakra... jestli máš baterku vzadulibovka píše:Dal jsem si do E46 zesilovač a ruší mi ho palivová pumpa.Nechal jsem si z rádia vytáhnout linkové výstupy a stejně tam to rušení je.Zkusil jsem asi tři zesilovače a dělá to u všech.U některého víc a u některého mín.Má te s tím někdo zkušenost???

Pak ještě - přímo na baterku....
Tak jsem dnes podle obrázků ve výše uvedeném odkazu upravil dveře,udělal podložky pod repro,atd.Chtěl bych slyšet jak to hraje u někoho kdo to takle má.Protože já jsem byl docela nasr.... Rozjebal jsem celé dveře a hraje to tragicky!!!!  Dveře jako ozvučnice jsou podle mě na průměr repro 16cm velké.  Takže jsem to pracně zase vrátil do původního stavu.
 Dveře jako ozvučnice jsou podle mě na průměr repro 16cm velké.  Takže jsem to pracně zase vrátil do původního stavu.

Dveře jako ozvučnice jsou podle mě na průměr repro 16cm velké.  Takže jsem to pracně zase vrátil do původního stavu.
 Dveře jako ozvučnice jsou podle mě na průměr repro 16cm velké.  Takže jsem to pracně zase vrátil do původního stavu.- 
				MadMaxII
- Klubové ID: 1711
- Kontaktovat uživatele:
150W RMS je dostacujici vykon, spis jde o to jestli toho Suba radio resp. jeho vlastni zesik dostatecne vybudi, tohle res az se zesikem, jestli se da se ten pioneer zapojit i jako pasivni tak si s tim ten centralni zesik pres kterej budes honit i suba urco poradi(a kdyz ne tak az potom vymena)....marcosBMW píše:tak jsme si to nakonec rozmyslel...udělám to časem pořádně...koupim zesilovač,aby to mělo pořádnej výkon a dám si i dozadu vejškáče...ale díky za odpovědi...a když už jsme u toho, nevíte někdo nebo nemáte zkušenost, jak moc výkonej má bejt subwoofer aby to dobře bouchalo i v kabině??mě to tam bouchá jen tak decentně..ale když otevřu kuft tak jsou to fakt rány..ale mám aktivní Pioneer 150W a to je asi málo..
to libovka:
Nemam zkusenosti primo s E46 ale problem je ze cokoliv podcenis tak to pos*re vysledek, staci horsi repra nebo i blbe udelane tlumeni do dveri a budes nasr*nej protoze to proste nebude to co jsi si koupil..... Dokonce i blba kabelaz je schopna zhorsit kvalitu poslechu
 A to se nebavim o tom ze nektere repra hraji suprove jen s nekterymi zesiky(nekdy tu blbou kombinaci nedohoni ani equalizer), nektere jsou na to mene haklive na ty vlastnosti zesiku z vyroby(jiny soucastky na koncaku = jiny zabarveni a dynamika, etc etc etc)....
  A to se nebavim o tom ze nektere repra hraji suprove jen s nekterymi zesiky(nekdy tu blbou kombinaci nedohoni ani equalizer), nektere jsou na to mene haklive na ty vlastnosti zesiku z vyroby(jiny soucastky na koncaku = jiny zabarveni a dynamika, etc etc etc)....Proste ja az budu chtit do sveho bawa poradnou muziku tak to necham udelat firmu nebo od nekoho u koho jsem to slysel hrat(a ten dotycny mi dohodi realizaci at uz svepomoci ci pres kontakt) a vim do ceho presne jdu.
PS: Jestli mas jeste ten zesik a repra doma zkus si to zapojit na stole at muzes vyloucit kabelaz a dalsi chybky a utvrdit se v tom ze mas spatnou kombinaci zesiku a repraku, jestli to bude na stole hrat vyborne tak je chyba v instalaci....

Ahoj,
potreboval by som informacie o radiach BMW v e46. Ja mam klasicke Reverse a chcel by som zlepsit muziku. Nechcem vsak neoriginalne radio (kvoli vzhladu).
Myslel som si, ze je problem v tom, ze tam su "shit" reproduktory. Tak som ich skusil vymenit za Hertz DSK 165, ale zistil som, ze radio nie je schopne dat dostatocny vykon bez skreslenia. Takze chyba je v radiu.
Viete mi poradit aky vystupny vykon ma radio Reverse a aky napr. Business. Je v tom rozdiel? Myslim, radia bez zosilovacu v kufri.
Prosim poradte mi, ci by mi pomohla vymena za Business radio. Dik

potreboval by som informacie o radiach BMW v e46. Ja mam klasicke Reverse a chcel by som zlepsit muziku. Nechcem vsak neoriginalne radio (kvoli vzhladu).
Myslel som si, ze je problem v tom, ze tam su "shit" reproduktory. Tak som ich skusil vymenit za Hertz DSK 165, ale zistil som, ze radio nie je schopne dat dostatocny vykon bez skreslenia. Takze chyba je v radiu.
Viete mi poradit aky vystupny vykon ma radio Reverse a aky napr. Business. Je v tom rozdiel? Myslim, radia bez zosilovacu v kufri.
Prosim poradte mi, ci by mi pomohla vymena za Business radio. Dik